Prøve dette efterår: fotosession med far, søs og Daisy

Jeg ved dog ikke om min far og søs har lyst til at komme på bloggen, men jeg snappede dem lige hemmeligt i baggrunden på energiske Daisy i fuld firspring.

Daisy, Far og søs


Der blev mange billeder, ikke alle gode pga. rystelserne fra Daisy og det efterhånden svage lys, men der blev en del. Jeg vil dog søge at fordele dem over lidt flere indlæg de kommende dage, frem for at kaste det hele i smasken på jer i ét langt indlæg Her er først de skud det lykkedes mig at få af Daisy. Hun går næsten tur som Fluffy, bare med hundehvalpe speed på... hvem har dog givet den hvalp duracell batterier


Cocker spanielen Daisy midt i Efteråret


Efterårs liste 2013, Efterårs fototrip med far og søs
Udgivet Saturday d. 19. October 2013
2107 views

AutumnList2013 AutumnFotoTrip2013

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie