Radio Favorit FM går mig på nerverne

Noget der virkelig er ved at gå mig på nerverne på arbejde er radiokanalvalget: Favorit FM. Specielt dens dikterende måde at være på i form af jingle: "Stressfri og behagelig". Jeg ved ikke hvor de har fået den idé fra, eller om det bare er noget der skal presser ned over lytteren, for det er ikke de opfattelse jeg får!

Behagelig? Stressfri? Hvad skal det mene? Hentyder de mon til deres mangel på vært/konstante musikafspilning, for musik i for store doser er noget der kan stresse/trætte/genere mig. Jeg taler ikke mere end ca. 1,5 time ad gangen hvilket ca. svarer til én cd. Særligt ikke hvis nummer-valget og stilen er den samme.
Er det så det de hentyder til. Den gentagne playliste bestående af rolige/sørgmodige numre - oversat: søvndyssende og deprimerende. Det er snarere kilde til frustration fra min side, fordi mit forhold til søvn i forvejen stadig er anstrengt.

Er de så deres mangel på nyheder de mener giver mindre stress? For igen, for mig har det modsatte effekt. Jeg er måske også blot et af de få personer, som rent faktisk tænder radioen i håb om at høre nyhederne. Jeg vågner op til dem på clok-radioen, hører dem lige før jeg tager af sted, og lige før jeg kommer på arbejde, og så helst igen når jeg er på vej hjem. Så jeg passer ikke ind i DR's statistikker der viser at folk bruger nyhedsoplæsningen som anledning til at slukke eller skifte kanal ^^"

Og så er der reklamerne, som er de samme igen og igen. "Alle danskere kender Sasseline" (eh, nope!)

Endelig er det ganske enkelt ikke min slags musik.., men det kan de vel ikke gøre noget ved.

Hører i radio? Og nyheder? Har i en stam-kanal, som i altid vælger, eller er der forskel på det? Eller måske intet system?
Udgivet Wednesday d. 16. October 2013
5 comments and 1850 views

Comments

JHGravatar Jeanette Henriksen 16 October 2013 23:53

Har du overvejet at foreslå om i evt kan skifte radio kanal bare engang imellem?
Kunne jo være at andre tænker det samme som dig, ellers synes det kunne være meget rart med lidt andet engang imellem?? Troede faktisk du hørte lydbøger på jobbet?? måske husker jeg forkert.

Jeg høre faktisk kun radio i bilen og de er indstillet på 10 forskellige kanaler, jeg skifter jævnligt.. Reklamerne hader jeg og det er tit grunden til jeg skifter og jeg vil gerne høre nyheder, hvis de er spændende, synes tit radio nyheder er alt for korte og derfor får man kun få detaljer og det forvirre mig og keder mig. Er det helt slemt så har jeg min yousee musik app.. så sætter jeg mobilen til og så finder jeg et eller andet spændende.. Jeg høre tit musik efter hvad humør jeg er i..

GGravatar Gulde 18 October 2013 22:32

Tak for den skønne respons!

Hmm, en af elektrikerne gjorde det ganske vist en enkelt gang, men så meget socialt mod har jeg ikke ^^" Kunne være jeg skulle tage mig mig sammen, selvom jeg kun har en enkelt uge eller deromkring tilbage på jobbet.

Med det med lydbøgerne, så er det rigtigt... og også lidt forkert. Det er rigtigt at jeg hører lydbøger såfremt jeg kan se mit snit til det. Af og til, når der er mange små forskellige jobs, eller når jeg taler med mine kollegaer, slukker jeg dog selvfølgelig, for at min underholdning ikke skal føre til frustration og sinkning på arbejdet. Derudover forudsætter det også at der er a) lydbøger på iPod'en, hvilket lydder nemmere end i praksis, da der går omkring 6-7 cd'er på en dag, og de skal jo scannes ind på computeren for at kunne overføres til iPoden... samt b) at der er strøm på tingesten, hvilket der ikke altid har været. I hullerne, hører jeg jo så FM, da jeg ikke så godt kan lukke ørerne

Jeg hører også gerne musik af og til hvis det er noget jeg kan lide. Men det giver problemer på jobbet, da jeg modsat lydbøgerne, er nød til at skrue op og overdøve Favorit FM for at kunne koncentere mig om musikken, og det giver mig også hovedpine. Det er ikke så slemt med lydbøgerne, da det er tale og ikke musik, hvilket mit hoved åbenbart har lettere ved at tolerere i større doser.

Vil give dig ret i at nyhederne ofte er for korte/udetaljerede, men jeg holder alligevel af at få et par overskrifter af og til.

Og endelig, så kunne jeg også finde på at bruge mobilen, hvis jeg var hjemme, eller i nærheden af en stik-kontakt, hvilket jeg ikke er på jobbet. Min mobil er nemlig ikke så stor = lille batteri = kort holdbarhed, og der prioritere jeg alligevel at folk har mulighed for at få fat på mig hvis det er vigtigt, højere end at undgå Radio FM.

Og endnu engang tak for din kommentering

JHGravatar Jeanette Henriksen 19 October 2013 01:14

Det var da så lidt... det er ikke alle mine kommentarer der er lige gode

Du skriver at du bruger din ipod.. ??

Ej nu bliver jeg nød til at skrive hvorfor dette indlæg førte mig videre..

Jeg har i noget tid overvejet om jeg skulle prøve med lydbøger for at stoppe et par tanker indimellem.. Jeg har dog aldrig prøvet det før.. har du kun prøvet det med din ipod eller også mobilen.. Jeg kender intet til emnet måske du ville blogge lidt om det hvis du ved lidt mere end mig.. jeg har kun min iphone og ved ikke rigtig hvor jeg skal starte og findes der nogle gode gratis muligheder???

GGravatar Gulde 19 October 2013 11:45

Der findes masser af gratis muligheder - jeg har næsten ikke brugt andet. Og der findes flere end dem jeg gør brug af, hvis man ikke er så striks som jeg med hvad man vil høre det på. Jeg skal nok lige komme med et indlæg om det, det var faktisk en god idé

JHGravatar Jeanette Henriksen 22 October 2013 00:39

Vil virkelig glæde mig til dit indlæg.. jeg har ikke en brik forstand på den slags og som sagt kun min iphone et lytte på..

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie