Rejsefeber med oppakning

Oppakning af sportstaske (karate ting), rygsæk/skoletaske (projektting) og to sovepose køjesække

Jah, det har jo nok set sjov ud, som jeg kom cyklende med min oppakning af sportstaske (karate ting), rygsæk/skoletaske (projektting) og to sovepose køjesække.. Sådan går det når Emil'en glemmer at tage det med på den magelige køretur i bilen. Men ja, jeg valgte altså at tage ud på lejeren, og satser på at få alle træningerne for i morgen med, hvor det er andre trænere end min egen der leder træningerne. Måske bortset fra den første, men jeg tvivler på at jeg får lov at slippe, nu jeg er dukket op, så så må jeg jo spilde lidt tid med morgenløb. Jeg kan allerede måske hvordan den kugle af stress der har muret i kroppen de sidste 3 dage er ved at løsne op. Den kommer jo nok stærkt tilbage igen, men så har jeg forhåbentlig også opladte reserver! Men nu vil jeg tage en tørn med den rapport, og nyde resten af den beroligende bustur med det. Jeg elsker offentlig transport! Ikke at skulle tage det, og at afgangend er helt af h til her i jylland=udkants-Danmark, men den ro der er ved den brummende lyd fra motoren, de massage-agtige rystelser, og freden ved at have en plads man skal være på, og bare fornemme landskabet suse afsted gennem vinduerne, selvom man måske ikke altid kigger. Jeg tror næste jeg kunne bo sådan et sted!
Lykken er udsigten fra et bus vindue

Udgivet Friday d. 17. May 2013
1 comment and 1682 views

LigeNu

Comments

SGravatar Simone 21 May 2013 13:48

Pueha... Bus... Ja det bryder jeg mig ikke om at tage - men jeg enig i, at det kan være ganske hyggeligt (og miljørigtigt), at tage den offentlige transport... Hvis det altså er med tog XD! Hehe...

Simone
Microcut.dk

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie