Relaxation Weekend

Jeg har hold weekenden forholdsvist åben til afslapning, resturering og whatever-I-want. Og der er faktisk lykkedes mig at gennemføre.

Det blev til tøsehygge med Nikki og Janne i fredags, hvor vi gik i gågaden til Open By Night samt en tur i Bilka, hvor de har fået tyske Essense ind - til tyske priser! Makup blyanter af ok kvalitet til 9 kr stykket, neglelak til 14 og læbestifter til godt en 20'er. Det var fristende at slæbe alt for meget med hjem, men jeg har holdt mig til de ting jeg længe gerne har ville have

Hjemme ventede gæster i form af Stefan, Anne og frække lille Mads. Jeg er stadig ikke den mindste smugle skruk (!) eller mindre akavet med babyer, men Mads er ok Og der var kage

Efter de forlod os bød aftenen på flytte-pakning og vist også lidt gaming. Lærdag bød på mere pakning og pc hygge - og så fik jeg desuden optaget en vlog.. Emil kørte første læs kasser ud til svigerfam. og var ellers til Crossfit med søs-Tina og siden til Fætter kusinefest. Selv tullede jeg rundt og fik pakket og senere til fødselsdagshyggeaften hos Thomas og Maibritt sammen med flere piger (Tanja og Frederikke). Den stod på lækker mad og brætspilshygge med Ego og Pjovert. Eneste minus på dagen var sådan set at Fluffy, som ellers var blevet nærmest rask, efter 2 dage uden piller er begyndt at skrante igen med stoppet næse nys og host... så det blev et akutopkald til vagtdyrelægen som anbefalese at fortsætte pillekuren til mandag hvor han kan undersøges igen. Øv øv. Og så kastede han pillen op igen så jeg måtte plukke og fodre med græs for at holde den indenbords.

Søndag bød på mere tullen, hyggen og pakken. Jeg havde håbet på at læse - but that didn't happen. Jeg har til gengæld fået REDIGERET 2 vlogs! Ikke blot optaget, men også klippet og det hele, yei. Jeg har også været igang med at rydde op på bloggen.
Udgivet Sunday d. 02. October 2016
1443 views

GoodBlogPostsAndMyThoughts

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie