Room Tour ala Gulde ano 2010

Jeg kom til at kigge på min gamle room tour / værelses rundvisning fra mit værelse, og det var nærmest helt opmuntrende, for nøj hvor jeg havde det med at rode dengang og generelt have en masse skrammel-løsninger ^^" Det giver mig helt lyst til at lave en room tour for vores nuværende lejighed (bl.a. fordi jeg jo aldrig nåede det i vores tidligere lejlighed, og det irritere mig). Men først har jeg en bog-samling jeg lige skal igennem.

Non-the-less, hvis i skulle have lyst til at se den eller bare synes det kunne være sjovt at høre mig sige lort/rod/ting-ting, "sådan noget maskine noget" og andre meget (intet)sigende begreber med godt jysk accent, så får i den lige her

youtube video

Hmmm, skulle jeg måske gøre den næste tour guide interaktiv, hvor man kan klikke sig fra rum til rum, lidt ligesom man skal klikke sig fra del 1 til del 2 her (der var ikke mulighed for videoer længere end 10 min. dengang)? Det kunne da være lidt sjovt, eller hvad?
Udgivet Sunday d. 10. February 2013
1858 views

RoomTour Organization Youtube Challenge Video

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie