RSS-feed og krigerflip

Så har Gulde (igen) lært noget ny, juhuu! Jeg har fået lært at lave et RSS feed, så det har siden nu. Det der viste mig på rette vej, var det galleri jeg har, som bruger xml kodning til at læse billederne ind i galleriet. Og da jeg så på Jepsers side opdagede, at det ikke engang er nødvendigt at bruge en .xml fil, ja så var jeg hurtigt ude af hullet, og har nu fået fat i det meste Yey. Overvejer lidt, om jeg skal skrive en guide (sådan som jeg lærte at forstå det), hvis der nu er andre der også kunne tænke sig at bruge det

Apropos RSS, så var jeg tæt på at flippe en kriger idag! Svært ved at se sammenhængen mellem de to? Det kan jeg godt forstå, men nu skal i høre. Som altid når jeg koder, er der jo nogle fejl som skal rettes til... og jeg fandt en side, hvorpå jeg kunne få valideret mit rss feed, så det var det jeg var igang med. Jeg fand herefter ud af, at min smiley til dette feed måtte opdateres, for at få feedet til at fungere ordentlig, så da jeg havde oprettet og rettet datafilen, hoppede jeg naturligvis ind i min datamappe for uploade den nye fil... og hvad sker der? Jeg store idiot komme til at oploade den forkerte fil! (Dog uden helt at opdage det), som altså er backupfilen til min blog! Og denne var ikke helt opdateret... Så da jeg næste gang åbnede min blog, opdagede jeg, at mit drømmedagbogsindlæg med vampyr-fortællingen var væk! Jeg var nærmest grædefærdig... Jeg kiggede alle mine ekstra backupfiler igennem, for at se om jeg ved et tilfælde skulle have sikkerhedskopieret bloggen for nyligt, så jeg kunne rede drømmedagbogen, men det havde jeg ikke

Men, så slog det mig, at jeg muligvis havde siden med bloggene åbnet, eftersom jeg altid har en 30-40 faner åbnet i Firefox (og ja, folk spørger mig tit hvordan jeg dog kan holde styr på dem, men det kan jeg altså). Modet sank... det havde jeg ikke...

En naiv, desperat tanke slog mig dog. Der var én, men også kun én spinkel chance tilbage. Jeg åbnede med rystende fingre min netværksforbindelse... og slog den fra. Med et spinkelt håb åbnede jeg mit internet, og gik ind på min hjemmeside. I første omgang viste den bare den side, som fortæller at man ikke kan se siden, fordi browseren er offline. Det var mit mål, at gå offline. Jeg tastede adressen på min hjemmeside ind igen (men denne gang uden www). Og da jeg åbnede siden, vidste jeg, at min teori allerede var halvt bekræftet. Min hjemmeside åbnede i offline version (nogle gang gemmer browseren nemlig sider så du kan gå på dem selvom du ikke har internet). Og det viste sig samtidig, at ... mine seneste blogs var der! Juhuu Alle dem jeg manglede! Hvor var jeg dog heldig
Udgivet Sunday d. 19. April 2009
1666 views

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie