Så rammer hverdagen

Og selvom jeg efterhånden burde vide bedre mht. sengetider, så slog det alligevel hårdt, og det skulle åbenbart være i dag. Måske har Emil ret i at tirsdagen er den hårde dag... Sådanne dage har jeg mest af alt lyst til at iklæde mig min dyne som beklædning... Selvom det dels ville se tosset ud, og måske i grunden havde været en endnu bedre doven-ide at forblive i / forsvinde i min dyne hjemme i sofaen eller sengen. Men jeg skal jo igang igen Og kan jo egentlig også godt lide det

Så frysende og træt at alt jeg har lyst til er at forsvinde i min dyne


Vi er definitivt ovre ferien, også selvom jeg stadig føler jeg godt kunne bruge mere af den (ferien) til min lange projektliste af ting jeg vil nå som vist aldrig helt bliver færdig .. og selvom jeg i øvrigt stadig kan finde konfetti gemt i lejligheden på trods af hovedrengøringen d. første, hvor kommer det fra? :S

Mere konfetti, arrrgh! Det må have gemt sig i tæppet..
Udgivet Tuesday d. 06. January 2015
1914 views

GuldeDoodles

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie