Second doctor visit was... ambivalent

Det var så andet besøg hos lægen. Jeg ved ikke helt hvad jeg havde ventet.. eller jo, jeg ved hvad jeg havde frygtet. At ordene ville klumpe sammen i hovedet, og jeg igen ikke kunne få sagt hvad jeg ville. Igen komme mere eller mindre uforløst derfra. Sidste gang var det jo hoften der var hoved-fokus. Ikke denne gang. Men det gik. Jeg føler faktisk det kom ud. I et eller ander omfang. Og blev mødt med forståelse fremfor afvisning - som jeg ganske vidst heller ikke tidligere oplevede, men alligevel frygtede.

Lægen hjalp til. Og jeg skal videre. Jeg ved ikke helt, om det er godt eller skidt. En del af mig er lettet - en anden del flov. Lettet... over at det ikke "bare" ... "er mig".. Og normalt. For så er der måske en vej op og ud. Måske en slags løsning. Flov over at tænke sådan. At have det sådan. For hvorfra? Hvorfor.. Hvordan. Mig?

Ambivalent men nok alligevel mest lettet. Og så videre til hospitalet til røngten og blodprøve. På vejen opdagede jeg denne. Jeg tænker nogen har lagt den der for et lille smil. Som en note efterladt i en biblioteksbog. Det er en sød tanke. Det tror jeg også gerne jeg vil prøve en dag.

Udgivet Tuesday d. 10. November 2015
1289 views

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie