Sen hilsen fra fisken

Ligger og putter under dynen

Jeg ligger allerede og putter og lukker øjnene om et øjeblik for at samle energi til i morgen. Jeg skal repræsentere VUC HLS til webmasterdag, og jeg er faktisk ret spændt. Jeg glæder mig til at se hvad det er for noget, og stolt af at jeg kan være der for VUC på en dag de andre ikke kan. Jeg er ikke så spændt på togturen der starter halv 7 i morgen til gengæld, men det må jeg jo tage med, nu det skal foregå i Slagelse. Der sker så meget spændende for tiden, og jeg forsøger i lige høj grad at suge det hele til mig og trives og udvikle mig, og at forsøge at holde hovedet over vandet og få styr på det hele.
En dyb vejrtrækning og mærk den rare følelse, ahh... Kontrol lige nu føler jeg at der er styr på det hele igen. Selvom jeg dummede mig og fik dobbeltbooket weekenden i den næste kommende weekend, altså ikke den her, men den næste, hvor jeg både er tilmeldt personale festen med Genbrugs tema (det bedste af det bedste fra de andre år, specielt gammelt service, genbrugs dress coat osv.) samtidig som karate dommer ved Hanse Open i Tyskland... Sidst nævnte kom sidst til, så det må jeg melde fra. Lig ærgerlig, for det var jeg også lige klar på, men ja.

Og bestyrelsen i klubben havde møde i dag, hvor vi også fik styr på en masse, det føles så godt! Og jeg fik scannet en masse i går - minimalismen er en dominerende rejse, hehe. Men også inspirerende, både kontrollen og minimalismen. Jeg har masser af friske ideer fra weekenden og oprydning i går, om karate pixibøger, flyere, brochure, illustrationer osv. En masse nyt. Min kreativitet har det ikke godt med pres, så jeg er åbenbart mest kreativ når det er drøn på, frem for når jeg mangler og kæmper for kontrol og sikkerhed.

Nå, men vi skrives i morgen, for søvnen kalder nu
Udgivet Wednesday d. 22. October 2014
2281 views

LigeForTiden

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie