Shopping og ferie - Oh year!

Uh, hvor jeg dog elsker at shoppe - især hvis det er for min mors penge
Og hvor er det dog en dejlig måde at slå ferien fast på. 11 dages påskeferie, mums, især når man kan drille sin bror, som skal op på efterskolen igen, hehe.
Men altså, i dag har virkelig bare været feriehygge - jeg har tullet lige så stille rundt fra morgenen af, efter jeg var ovre ved mine bedsteforældre og få morgenmad. Og så var min mor i byen med en af hendes veninder - hun var helt ophidset da hun kom hjem, fordi hun havde fundet tøj og sko, som mig og min søste bare var nød til at se. Så da hun kom hjem, tog hun os med til byen - og så var der shopping
Vi startede med at gå ned i gågaden, fordi der var en eller anden konkurrence i en chokoladebutik, og den skulle vi selvfølgelig deltage i - min mor er helt vild med konkurrencer - måske fordi vi vinder så meget. Det er ikke engang løgn at hun samler på tillykke-du-har-vundet sedler... ind til videre har vi 2 ringbind fyldte med alt fra gavekurve til rejser, sommerlandsbiletter og andre ting I denne konkurrence skulle vi gætte hvor meget gigachokoladepåskeæget vejede - og så havde vi samtidig mulighed for at smage lidt af den gode chokolade, mums. Men lige så i ved det - "Nuggat Brud" kan ikke anbefales, der er alt for megen knas og for lidt chokolade og nuggat.
Efter det var vi så inde i nogle tøjbutikker, og jeg har fået en masse tøj. 2 t-shirts (godt nok med 3/4 ærmer, men det er ret tynde), en kjole med en jakke agtig ting og en nedderdel. Desuden har jeg fået 4 par sko Det trængte jeg nok også til - jeg var efterhånden ved at sætte record i hvor slidste sko man kan gå i, jah de var faktisk halvejs sandaler, mine gamle gummisko. I kan da lige få lov at se nogle billeder af mine nye sko (jeg ved ikke helt om jeg sætte billeder ind af tøjet, det er ikke lige så nemt at fotografere som sko G1:


Udgivet Monday d. 17. March 2008
1876 views

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie