Sick Fluffy cat still sick update

Hermed en update på Fluffy det stakkels pus. Han er stadig syg. Jeg var ved dyrlægen med ham i går og fik dér konstateret 40.5 i feber, så det var kritisk vi kom afsted. Der blev han undersøgt på kryds og tværs og dyrlægen konstaterede (gættede) at der var noget bakteriel infektion på spil - hun syntes måske hun hørte en lyd på den ene lunge der kunne være begyndende lungebetændelse.

Han fik et skud antibiotika i nakken, og jeg fik en pakke piller med hjem til dagen efter (i dag, fredag) og 7 dage frem. En halv pille dagligt. Det skulle kunne tage feberen og slå infektionen ned. Vi kan i hvert fald konstatere at pillerne tager feberen, så de er jo super (ja, Fluffy er ganske vist ikke tilfreds med sådan at få målt temperatur i måsen hele tiden, men det får være). Desværre har vi stadig et nedstempt, udmattet og karkludssjasket væsen til kat - og han er ikke blevet mere interesseret i mad.


At han ikke vil spise, er et problem. Man kunne selvfølgelig sige, at han har lidt sul af tage af, hvis han havde været et menneske, men katte fungere ikke med faste. Der går kun få dage, så begynder organerne at tage skade - og som nævnt, tror vi appetitmangen har stået på siden begyndelsen af ugen. Så det er ved at være kritisk.

Jeg fik ganske vist en bette smule i ham den anden dag, ved at blødgøre pillerne, men det var meget lidt. Og slet ikke i omegnene af den spiseske han (efter at have konsulteret en akut lægevagt igen) helst skulle have for at opretholde sig selv.

Så det har betydet indkøb af diverse lækkerbiskner i dag - som dog desværre ikke har interesseret den herre Fluffen. Og så ellers en kamp om at få noget ned. Jeg har opblødt flere piller, men det har krævet en tålmodig og stædig kombination af overodentligt gode overtalelsesevner og skiftevis tvang, at få noget ned. I skrivende stund har jeg vel fodret ham i omegnen af en halv spiseske med fingrene. Det går langsomt, og det er ikke nemt, slet ikke, men det er da gået. Desværre mangler der jo stadig en halv til, så når missen lige har fået et øjebliks ro må vi igang igen. Armen om missen og så made ham finger for finger. En del af en pille af gangen.

Suk. Hvad man dog ikke gør for sine børn. Men hvis bare han kan blive rask igen, så er det selvfølgelig det hele værd.

Sick cat out for a walk - exploring the smells under a bush for a while

I øvrigt, fortalte dyrlægen at han har fine tænder/tandkød da jeg spurgte, så det var da rart at få rulet ud. Og missen har også være med et lille smut ude i dag. Ned til busken og sidde og snøffe lidt, og så op igen.
Udgivet Saturday d. 24. September 2016
2 comments and 1903 views

Pets Fluffy Cats

Comments

JHGravatar Jeanette Henriksen 24 September 2016 14:45

Øv altså, håber snart han spiser igen og får det bedre..

Knus <3

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie