Sidste eksamen over - nu er det sommerferie!

Ah, så er eksamenerne og prøverne omsider overstået, og jeg kan begynde at nyde ferien - med god samvittighed ^^ Jeg var netop oppe til min sidste eksamen i dag - tysk - og det gik faktisk rimeligt godt. Haldelen af hvad jeg sagde var noget grammatisk lort, sagde de, og den andend halvdel var til gengæld rigtig god. Samt jeg havde et flot ordforråd - hvilket egentlig overrasker mig. Men ja... i det mindste brød jeg ikke sammen som jeg plejer at gøre det over for Find. Jeg har 2 gange i timen brudt ud i gråd, rysten og svedetur blot ved at gennemgå en tekst 2 og 2 - og jo nærmere han kom, des værre blev andfallet. Det var vildt O: Jeg havde ellers frygtet det, for jeg kunne mærke det samme ubehag og tendenser i går da jeg skulle trække (og Find var der... Det skete heldigvis ikke ^^

Ikke dermed sagt at jeg ikke var nervøs. Jeg kunne godt mærke en grim fornemmelse i maven - og en lille trang til at kaste op (hvad jeg dog heldigvis heller ikke gjorde) - men intet slår graduveringen i lørdags! Det var karategraduvering, og jeg gik op til mit blå bælte. Jeg siger jer, jeg var så nervøs at jeg ligefrem havde smerter, desiderede smerter helt ned i mine tær og mine fingre! Det var bare klamt! Næst efter nervøsitets sammenbruddet som før nævn, er det den værste gang nervøsitet jeg endnu har haft - og jeg ønsker det ikke for nogen!!

Jeg har desuden fået en ny net-hobby som videoblogger. Har allerede uploadet den ene om min graduvering, og en anden kommer senere i dag
Udgivet Tuesday d. 23. June 2009
5 comments and 2124 views

Comments

FGravatar Fidla 23 June 2009 13:46

Ej.. Stakkels dig. Nu har jeg jo ikke været oppe til eksamener endnu, men når jeg bliver nervøs får jeg en enorm trang til at græde. Og derudover skal jeg tisse hele tiden (det skal jeg ikke, men min krop tror at jeg skal tisse) og i værste tilfælde ryster min krop så meget at hvis jeg står op, eller går, falder jeg bogstavlig talt sammen på jorden og må kravle derhen hvor jeg vil hen.. o.O

GGravatar Gulde 23 June 2009 13:51

Fidla: Ej hvor føj Det har jeg dog ikke prøvet endnu - det med at benene svigter altså...

FGravatar Fidla 23 June 2009 14:43

Hejsa
Tusind tak for det fine system.. Det virker super. Har sat det op med noget månedens hjemmeside, og har tilladt mig at tilmelde dig

Og du ville have mig til at skrive hvis der var noget jeg ville ændre. Egentlig prøvede jeg selv at få det til at virke, men det kan jeg ikke finde ud af. Ej.. Jeg tror lige at jeg skriver det i din ask and answer, da det nok er nemmere at forklare derinde

Knus fra Fidla
Ps. Det er rigtig fint

FGravatar Fidla 23 June 2009 14:47

Ang. det med benene:
Jeg kan også godt sige dig at det er ubehageligt. Og for at det ikke bliver for pinligt, plejer jeg at finde et sted hvor jeg kan sidde når jeg kan mærke at mine ben ryster. Jeg har tit forårsaget forskrækkelser ved bare at dratte omkuld og kravle videre

FGravatar Fidla 23 June 2009 16:00

Hejsa
Tusind tusind tak
Det er bare perfekt

Tak igen

Knus fra Fidla

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie