Sjov google søgning: ''Janni smider Kjær væk''

Såh... jeg søgte på "anderledes normalt Gulde" på google i et forsøg på let at finde et bestemt blogpost jeg skrev om Anderledes og Normal... Ikke bare for at finde det, men også sådan lidt for sjov. Google foreslog straks "Gulde" som en stavefejl, og ville høre om jeg nu ikke faktisk mente "Guide" - hvilket jeg bestemt ikke gjorde! Så jeg prøvede forsøgsvist at tilføje Janni til søgningen, hvorefter det første søgeresultat dukkede op som:

Janni smider Kjær væk: Se hvad hun nu skal hedde - Nationalt ...
http://www.b.dk/nationalt/janni-smider-kjaer-vaek-se-hvad-hun-nu-skal-hedde

Jeg når ikke se mere end de første 4 ord, før jeg flækker af grin indeni

"Janni smider Kjær væk"?? Min bedste veninde hedder Kjær til efternavn! Sorry Tanja, det var altså ikke med vilje?
Udgivet Wednesday d. 07. November 2012
1576 views

Bagom Blogland Nerd

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie