Sker ikke så meget

Jeg er stadig på besøg hos Emil, hvilket er dejligt afslappende. Jeg kan dog mærke at jeg gerne snart vil hjem igen, jeg trænger efterhånden til at foretage mig noget ... nyttigt?
Hmm, men jeg har brugt det meste af idag på websiden (igen i dag, hehe). Det er endelig lykkedes mig at færdiggøre mit exchangescript - jep, helt selvprogrammeret, så lidt stolt må man vel have lov til at være Men... nu hvor jeg endelig er færdig ved jeg slet ikke om jeg har tænkt mig at bruge det alligevel - har på fornemmeren det ikke rigtigt vil blive brugt alligevel :3

Derudover har jeg haft gang i en del opdatering / oprydning her på siden. Jeg har ryddet lidt på artikelsiden - flyttet nogle at artiklerne over som basis_hjemmeside_tutorials (under blandede), og også slettet et par stykker. Derudover her jeg lavet underkategorien "lister". Jeg overvejer også at gøre noget ved menu-punktet "Alt & Intet" da det er blevet lidt... tomt og ubrugeligt siden min sidste oprydning?

Argh, men jeg har et handicap, jeg hader at smide ud (også når det gælder hjemmesidestuff)
Udgivet Tuesday d. 30. December 2008
1251 views

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie