Skole, karate og ... ny Nightwish forsanger?

Synes de sidste dage er forsvundet så hurtigt. Skolen er næsten ovre! I morgen er min sidste officielle undervisningstime (med Don btw), foruden en enkelt catch up med Lykke i kommunikation d. 14 og Kasper i design d. 19. Og i mellemtiden vil der jo være projekt (vi er ved at have kundet på plads igen også)... Puha, faktisk vil der kun være projekt, så ferie, så eksamen, så praktik, eksamen igen, og så det afsluttende eksamensprojekt og afsluttende eksamen - så er jeg færdig! Puha, jeg er ikke klar til at komme ud på det job-tomme arbejdsmarkede igen allerede Er også begyndt at få lidt karate stress, nu graduveringen kun ligger 2 uger væk. Sort-Bælte prøve graduveringen, vel at mærke yiks! Men min træner siger, han ikke ser nogen grund til jeg ikke skulle blive klar, når bare jeg holder op med at diskutere.

Anyway, ville bare lige lade jer høre fra mig i dag også - også fordi jeg gerne ville nævne en sang som er i mit hoved meget lige for tiden - nemlig første to dele af Song of Myself (From a dusty bookshelf og ... den anden husker jeg ikke lige navnet på) fra Nightwish seneste album, Imaginerium!

Det har jo en anden stil, nu med Anette Olzon som forsanger frem for Tarja Turunen - og nu vil det ændres igen, for Nightwish og Anette har også valgt at gå fra hinanden (fælles beslutning). Hun vil i stedet blive erstattet med Floor Jansen fra Holland (ex-After Forever, ReVamp) - i hvert fald ifølge deres hjemmeside. Så det bliver jo spændende at høre noget af...

youtube video
Udgivet Wednesday d. 28. November 2012
2 comments and 2374 views

Music Skole Karate Video

Comments

IGravatar Ilhja 29 November 2012 15:56

Øv, jeg var ellers glad for Anette. Men det bliver da spænnende at høre hvordan den nye så vil ændre deres stil

GGravatar Gulde 29 November 2012 17:23

Jah, jeg har det lidt på samme måde... Nu havde jeg lige vænnet mig til Anette, som ellers generede mig lidt i starten, fordi musikken mistede lidt af den der symfoniske fine klang. Omvendt kan jeg bedre tåle at høre hendes stemme end Tarja's. Så jeg gad godt vide hvad den nye bliver som

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie