Skum mus penalhus

Oh my, jeg kom forsent op i dag. Gal en morgenstress jeg pludselig måtte spurgte rundt med. Jeg plejer have have en 3 kvarter om morgenen, men sov en time over mig i dag, så jeg havde derfor kun ét! Men jeg nåede det heldigvis, pyha.

Nu til dagens grin: Vi får i historie udelt en ny bog, og jeg skal bruge en kuglepen til at skrive under med... og hvad mon jeg så finder i mit penalhus? En skummus! Hihi, om jeg fatter den er havnet der. Jo, jeg synes nok jeg hørte noget falde i går, da jeg sad og guffede på det tyske slik (købt på vores grænselands eksklution), men havde slet ikke regnet med at den var dompet ned i mit penalhus!

Aftenen i aften har egentlig været meget hyggelig. Mig og Heidi har været alene hjemme, da min mor har været i den nyåbnede glasbutik i dag. Den ligger 2 timers kørsel herfra, og der var desuden møde i aften efter lukketid, så hun var først hjemme igen kvart over 10. Og så måtte jeg jo lave aftensmad i dag. Så vi fik stegt kyllingebryst file *mums!* hvad smagte meget bedre end det kalkun ad vi fik i tyskland! Og så med pomfritter til - de smagte dog lidt underligt, som om der var noget galt med frituren (de var købte). Måske lidt af en fastfood løsning, men det smager godt

Lige nu har jeg lige så lige været ved at koge varmepuder - nogle små dimser der helt klart kan anbefales. Man koger dem, så de ellers normalt hårde små gummi-plast "ballonner" så deres krystallieserde indhold bliver flydende. Så er de helt varme (og kan bruges første gang der)... Når de så bliver kolde, ligger en lille mønt inden i væsken. Denne knækker man bare engang, så krystaliseres væsken, og puden bliver dejlig varm endnu en gang - super lækkert i denne kolde tid! (suk, jeg lyder jo som en hel reklame)
Udgivet Thursday d. 06. November 2008
2592 views

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie