Sne penis

Hvad tænker du når du ser at nogen har tegnet en diller? Noget i retningen af "fjols" og "find en hobby" er de første underbevidste tanker der kommer op til overfladen hos mig. Min honey var dog ikke enig - og tog således stærk parti til sagen om den svenske diller.

Den snepenis som blev tegnet på isen i Göteborg, og som kommunen efter borgerklager fik hjælp af et rengøringsfirma til at fjerne med en lang kost (eftersom isen var for tynd for kommunens egne folk), hvilket på bedste Alan Simonsen manér fik den øvrige befolkning til at bryde ud i ramaskrig,  protestgrupper på facebook og-jeg-skal-komme-efter-dig for genoprettelsen af en ny sne-penis. Og sådan blev det: en gigantisk én lavet af en sneryder (og vist arrangeret af en af mændende det var med til at fjerne "kunstværket" for kommunen)... så stor at den er uigenkendelig fra jorden men kan ses fra helikopter.

Det synes jeg så måske er lige i overkanten... både de oprindelige klager.. og alt optøjet bagefter. Men et fantastisk mediestunt må det siges at være, for det er åbenbart gået verden rundt. Tsk, kan i mærke agurketiden?

Det ændre bare stadig ikke ved at jeg finder dét der med at gå og male peniser umoden og for fjolser. Så kedelig er jeg måske bare.

Nu er sagen jo ikke helt frisk mere - men da jeg gik til købmanden den anden dag, kunne jeg ikke lade være med at tænke på det igen.

Udgivet Wednesday d. 03. February 2016
2363 views

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie