Studie praktikant projekt

Så er der skudt praktikant projekt igang (eller det blev der sådan set i går, men der valgte min computer at lukke ned, og slette alle mine ugemte notesblokke... og jeg har mange. Fedt! Eller noget... Så måtte man ligesom lærer at gemme. Men i hvert fald har vi studiepraktikanter, og til et projekt der er lidt længere end det vi havde sidste år, hvor vi kun havde en enkelt dag, til at få lavet et logo (visuel identitet) til praktikanten, og hvor vi skulle arbejde på tværs af 1. og 3. semester. I kan evt. se min gruppes logo her, hvis i vil. Det endte med at blive min version vi tog (stolt! )


Og det er nogle gode aktive praktikanter! Eller de to som også dukkede op i dag i hvert fald Projektet er også lidt mere avanceret end sidst - i år skal vi lave et video-projekt og har 3 dage. I går, i dag og så i morgen hvor det skal præsenteres på klassen sammen med praktikanterne. Det er meningen de skal bruges til en uddannelsesmæsse til at brande EAMV's MMD uddannelse (Erhvervsakademiet Midt Vest's Multimedie Desigener Uddannelse) - i min tid hed den "Udannelser uden grænser" men i dag hedder den vist "Uddannelse for Alle”, eller sådan noget. Det er i hvert det der står i opgaven. Vi har 30sec. - 2min. "video/motion-graphics, hvor animation, video, musik, billeder anvendes".

Vi brugte dagen i går på en masse brainstorm og præsentation, så vi kunne finde ud af hvad de mente, syntes og hvordan de var. Nu er det jo tilfældigvis dem der er målgruppen, fordi videoen selvfølgelig skal kunne lokke nye til. Omvendt går det hele jo også ud på, at de skal finde ud af hvad det her sted er for noget, hvad uddannelsen MMD går ud på, og hvad for sådan nogle MMD suderende er for nogle fisk. Eller ugler. Eller ræve, koalaer og katte?

I dag står/stod den så på optagelser (de sidste af dem) og redigering hvilket de andre stod for. Praktikanterne hovedsageligt sådan lidt over det hele og så med at finde musik. Dertil et placeholder site, som jeg stod for

Ja, du bliver måske lidt forvirret som læser, over alt den roden rundt i tiderne med nu og i morgen, i dag og i går og sidste år. De ting vi laver, skal lave og har lavet. Sagen er at jeg, som tidligere nævnt, begyndte indlægget i går, men at det blev slettet. Så startede jeg forfra i morges, men nåede jo ikke færdigt før projektet allerede var godt igang - og så kan man jo ikke så godt sidde og skrive blogs, når man laver projekt, vel? Så jeg har skrevet lidt i pauserne, i håb om at gøre det færdigt, men nej... så det bliver altså først nu! Så nu taler vi datid, når jeg snakker om det med at lave produkter... og nutid, med præsentations powerpoint, og fremtid i forhold til fremlæggelse, for den bliver nemlig først i morgen - krydser fingre for at dette indlæg bliver færdig i dag altså Men hov, vi er jo faktisk også ved at være der, ikke?
Udgivet Thursday d. 25. October 2012
2995 views

MMD Skole Hverdagsliv

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie