Support the Boobs 2019 at CrossFit

Tilsyneladende random billede... Når man deltager i Lyserød Lørdag Støt Brysterne Crossfit træning (søndag) men glemmer sin mobil, så er det jo næsten som om man slet ikke har været der. Pics or it doesn't happen? Heldigvis var der da nogen som tog et billede, hehe. Men eftersom det ikke var mig, og der er andre på billedet, så spekulere jeg i både det rettighedsmæssig og etiske eller høflige i at tyvestjæle og bruge billedet selv.

Såh... Indtil jeg kommer mig over det dilemma, må I nøjes med billeder af gårsdagens (og årets sidste) fine høst af hindbær, og hvad de blandt andet blev brugt til Resten skal blive til marmelade

Udgivet Sunday d. 06. October 2019
613 views

Hverdagsliv Crossfit

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie