Tæsk af en svensker!

Hey derude, længe siden Og hvorfor så denne pludselige tilbagevenden fra en lang website / blog pause? Jo... jeg er syg Og derfor ikke i skole. Jo jo, den er god nok, Guldfisken med super imunforsvar er blevet ramt af et maveonde - og nærmere kommer vi ikke det, tag det roligt

Hvad har jeg så lavet i al denne tid borte fra min elskede hjemmeside? Svaret er nok hovedsagelig youtube! Samt lektier (hvilke jeg i øvrigt hellere må få lavet en bunke af i dag), skolearbejde - og i sidste weekende en tur til Sverige. I lørdags fik jeg tesk af en svensker ^^" Min jeg bankede selv en først, muhaha! Ej, det var selvfølgelig et karatestænve, et ret svært et, men jeg bankede min første modstander, og jeg som ikke havde forventet at vinde noget stod nu med usigten til en sikret bronzepokel! Det vil sige... lige til dommerne opdagede at de havde klokket i det, og havde send mig op imod den forkerte person Så kampen blev annuleret Og selvfølgelig taber jeg min næste kamp Og hende jeg bankede vinder sin Så hun får altså bronzen. Men i det mindste kan jeg prale af at have banket en sortbælte. Og så kunne Tanja, min BF få lov til at banke hende i stedet. Som jeg sagde "Du har allerede set hvordan det skal gøres, så du skal bare ind og gøre kunsten efter" - og det gjorde hun så Så Tanja fik sølv og sortbælten fik min bronze Tja, somme tider er verden bare ikke helt fair ^^"
Udgivet Wednesday d. 16. September 2009
2 comments and 1664 views

Karate

Comments

IGravatar Ilhja 19 September 2009 18:49

Det er da heller ikke fair!

God bedring

GGravatar Gulde 19 September 2009 19:54

Nej, det synes jeg jo heller ikke - men det er desværre fuldstændig efter reglerne

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie