Tag: 5. billede i 5. mappe

Så blev jeg også tagget til at være med i en lille leg, tak for det Sandra Så bliver jeg fri for akavet at lave den alligevel selvom ingen har tagget mig, fordi den ser sjov ud. Men skulle vi ikke lige starte med at opsumere le rules:

1. Find din mappe med billeder på computeren
2. Vælg mappe nr. 5
3. I den mappe finder du billede nr. 5
4. Smider det på din blog, med en beskrivelse
5. Derefter tagger du 5 andre bloggere til at være med til denne leg

Jeg får samme problem som Sandra - eller faktisk det modsatte.. jeg kan ikke overholde reglerne. For hvor Sandra ingen mapper har, har jeg alt for mange: mappe i mappe i mappe. Mine mapper er inddelt efter årstal, derefter måned, og derefter dato eller bigivenhed. Hvad kan jeg sige - jeg elsker orden ^^"

Det jeg har gjort i stedet, er altså, at jeg er blevet ved med at tage mappe 5 til jeg er kommet til en mappe med 5 billeder - og det var der heldigvis ^^

Åbner Fotoalbum
--> Mappe 5: 2007
--> Mappe 5: 05 Maj
--> Mappe 5 (= mappe 1 i ogger-gogger, da der kun er 2): Maj 13 - SE præsentation
--> Billede 5: Dette!

Korsang til velkomstdag på Søndbjerg Efterskole

Det i ser, er koret på min efterskole, Søndbjerg Efterskole, fra mit andet år, der præsentere skolen og korlinjen for .. øh, har glemt dem må jo være for forældrene. Jeg står i midten som den langhårede nørd med den tværstribede, sort-hvide trøje. Ergo er billedet åbenlyst ikke taget af mig selv, men højest sandsynligt min far, mor eller søskende. Kamera og belysning er ikke for god, som i kan se, så det er lidt sløret. Det er måske også meget godt, for synes jeg husker jeg havde det med at se lidt fjollet ud når jeg sang.

Nå, og så var det noget med at tagge - så her er nogle flinke folk jeg vil sende legen videre til - håber i også tager den op, det vil være sjovt at se ^^

Jeg tagger: Ilhja, Rikke, Amaile, Klara og Malou
Udgivet Wednesday d. 15. August 2012
2 comments and 1652 views

Tag

Comments

SGravatar Sandra 18 August 2012 14:04

Hehe - dejligt at se, at jeg ikke er den eneste der ikke har kunnet følge reglerne helt og holdent . Og virkelig en smart måde du har løst det på
Jaeh det er ikke hver dag man bliver tagget i bloglege mere.. jeg tror det er ved at uddø *G* Men denne var ret sjov, så det er jo bare hyggeligt at den fandt vej til mig & andre

GGravatar Gulde 18 August 2012 19:36

Tja, det har nu altid været sådan, at jeg er en af de sidste der får et tag, hvis det da overhovedet sker - så føler man sig lidt udenfor egentlig ^^"

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie