Tattoos - #LifeOfABlogger no. 36

Jeg har været inde på det før, men det med tatoveringer er ikke rigtigt mig.

 1. Jeg er meget omskiftelig periodisk vanemenneske for tiden. Alt i min taske og i mit hjem skifter næsten rundt konstant, så stakkels Emil ofte ender med ikke at kunne finde noget som helst. Hvad har det med tatoveringer at gøre? Jeg tvivler på at jeg ville kunne klare at have et billede permanentet ind i min hud uden at blive træt af/ønske at skifte det.

 2. Det er blevet en princip-sag. Ligesom det at jeg ikke ryger (heller ikke vandpiber! Rigtige hippier ryger ikke vandpibe ) Jeg synes fx. også min søster er vildt sej, fordi hun valgte at insistere på IKKE at få lavet huller i ørene. Det var selvfølgelig valgfrit (i begyndelsen) men eftersom jeg selv (og min mor gætter jeg) rigtig gerne ville have det (så tidligt så muligt.. fik besked på at jeg måtte vente til jeg blev 12, nu jeg ikke kunne lade være med at børle og klatere i træer) kunne mutti ikke rigtig forstå at søs ikke ville have det - så der blev lagt pres på hende. Og hun sagde stadig nej tak. Sådan søs! Men jeg er nu stadig glad for mine

 3. Det er så mange det får tatoveringer i da, at jeg næsten synes der er mere statment i ikke at have én, end der er i at have...

 4. Jeg har måske en lidt økologisk-agtig tilgang til min krop. Jeg har ikke lyst til at implementere for store forandringer. Jeg har mine huller i øreflipperne, men har derudover aldrig fået nogle pircinger. Jeg har aldrig permanentet, farvet eller afbleget mit hår hår (semi-permanent hårfarve der går ud efter én hårvask tæller ikke i min verden). Jeg har heller aldrig været i solarium eller fået en spray-tan. Og jeg bryder mig ikke om at tage piller (altså medicin) medmindre det er nødvendigt.. en hovedpine-pille i ny og næ undtaget, men det er på den anden side også nødvendigt hvis man gerne vil kunne holde en migrene stangen så man kan gennemfør sin karate træning ^^" Ingen tatoveringer passer meget fint ind i den sammenhæng.

 5. Jeg har siden også fået den viden, at farven/blækket til tatoveringer er tungmetal sprøjtet direkte ind i huden... Ja, de der ting som ophobes i kroppen og jævnligt bliver nævnt som årsag til at man ikke må spise for mange store fisk og champignon blandt andet. Også synderen i deo som man mener kan have invirkning/øge ricisi for brystkræft - og i øvrigt grunden til at jeg stadig leder efter et godt alternativ. Det kan selvfølgelig være jeg har skudt helt ved siden af risikoerne her... men det lyder bar ikke smart. 6. Hvis jeg imidlertid ville have en tatovering (fx. en midlertidig én tegnet op med tusch ) skulle det helt sikkert være et motiv med særlig betydning/historie, og ikke bare noget tilfældigt, hurtigt/spontant valgt fordi det var pænt eller fordi der bare skulle laves en tatovering. Jeg har meget lidt forståelse for at man kan sige: Jeg vil gerne have en tatovering, jeg ved bare ikke hvad det skal være... Hvis man endelig skal have den, får man den så ikke lavet, fordi man bare fandt motivet man ikke kunne undvære at have på sin krop? Måske er det bare mig. Her en lille liste over de få motiver jeg selv kunne overveje:

  • En guldfisk... Obviously
  • Mit navn på japansk og/eller guldfisk (kingyo) i kanji  Life of a Blogger er hostet af Novel Heart Beat og handler om "what we do when we're not blogging", eller som Eeyorenyk skriver det, at fortælle om dele af sit liv, som man måske ellers ikke lige havde fået delt på bloggen.
  Udgivet Friday d. 18. September 2015
  2 comments and 871 views

  LifeOfABlogger

Comments

IGravatar Ilhja 27 September 2015 18:27

Jeg kan godt forstå hvorfor du ikke vil have en selvom jeg elsker at have en mange af de ting var tanker som jeg selv gik med og skulle svare på før jeg tog valget.

JIGravatar Janni "Gulde" Iversen 04 October 2015 17:46

Når bare det er gennemtænkt, er det jo helt fint Og det er også et fedt motiv du har, såvidt jeg husker

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie