That Sweet Loving Fluff

2 ting. Fluffy synes særligt ekstra kælen og opmærksomhedstræningende for tiden... hvilket i praksis betyder at han ynder stå lige foran hvad jeg nu end laver og nyse mig i hovedet for at blive nusset og siden taget op... sidstnævnte noget han viser ved at plante føderne på min skulder og ellers lade resten af kroppen vælte ud over mig i blind misse-tiltro til at jeg selvfølgelig er så opmærksom på ham at jeg naturligvis griber ham. Så går vi rundt og nusser lidt og så er det nok med alt det kælen... tid til tumlen og jagen! Hvilket man da allerbedst kommunikere ud ved at vende sig om og angribe min arm! Det var fx hvad der er ved at ske på billedet her hvor Fluff sidder noget... squashed... kun overgået af mig selv der (det er den anden ting) åbenbart har en forfærdelig vane for tiden med at lave kalkunen på alle billeder. So (not) charming

Fluffy vil slås og Gulde laver kalkunen
Udgivet Tuesday d. 08. September 2015
1661 views

Lifestyle Hverdagsliv

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie