Toget strejker - og pinselejr i weekenden

Hellow everybody ( eller noget ) Ved i hvad der er svært? Det er svært at vide hvordan man skal forholde sig til togschauførenes strejke. På den ene side tænker man, "Yo! Togene kører ikke, så jeg kan blive hjemme fra skole" Og på den anden side tænker man, "Pis, vi har AT-projekt uge, så jeg kan ikke svigte min gruppe ved at blive væk" Og hvad gør man dog så? :weard:> Ind til viderer er det da gået - jeg kan kører med min veninde om morgene (selvom jeg i tirsdags kom én time forsent og i dag kom 20 min forsent)... og om eftermiddagen henter min mor mig. Jeg ved ikke... en lille spadser tur lyder da hyggeligt, men 18 km er lige i overkanten, så jeg kan altså ikke ud til gymnasiet - så ville der jo også være 18 km hjem igen. Men men men, mon ikke jeg alligevel ender med at blive nød til det. Tanja's forældres bil, er nemlig gået i smadder, så nu kan hun ikke kører mig mere, og jeg er nød til at komme i morgen, for jeg skal være med til at fremlægge synopsen (projektet) - help me out!

Ud over det glæder jeg mig helt vildt til weekenden. Der skal jeg nemlig på Pinselejr Det er en karatelejr, mere ved jeg ikke rigtigt, men vi skal overnatte på en efterskole - det bliver bare supersjovt (tror jeg) og jeg glæder mig helt vildt. Om ikke andet skal jeg fjolle rundt med Tanja: tadada, det to spassere på afveje
Apropos Tanja, så var vi ude at løbe i dag, sammen med Linette. Det var mega hyggeligt - selvom det nu ikke blev så megen løben som jeg havde regnet med... det er de måske en tand for dovne til (og jeg trodede ellers JEG havde dårlig kondi, hehe). Det var nu egentlig også for varmt til at løbe - misforstå mig ikke, jeg elsker varmen og det gode vejr, det gør mig til 24-7-konstant-superoptimist Lallelallelallelalle, hehe. Men altså, godt løbevejr er det nu ikke - det føltes som at løbe rundt i en sauna, såå... Men vi gik til gengæld rundt og havde det mega hyggeligt med at hører musik på deres mobiler (min kan ikke afspille musik, det er der ikke plads til ), danse rundt, og lærer Linette karate. Jeg tror nok hun ville begynde her efter sommerferien - det bliver bare super fedt (men oh man, så er det efterhånden en sygt stor del af mine venner der går itl karate )
Nå, men nu må jeg hellere komme tilbage til min madlavninge inden pølserne brænder på - min mor og lillesøster er nemlig ikke hjemme, det er min syge bror og min far tilgengæld, så jeg skal lave maden, hehe. Arrr, noo, så, ikke svitse på den måde *stirre ondt på sprøjtende varm pande*
Udgivet Thursday d. 08. May 2008
1900 views

ThisOnceHadAnAvatar

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie