Too much fiction


Jeg tror jeg ligger på grænsen til at have fået for meget fiktion igen. I hvert fald for meget Buffy The Vampire Slayer. Jeg får den her "Bytterfly Effect" og "Inception" følelse af ikke rigtigt at kunne finde tilbage til min egen krop og mit eget liv. Post-eskapisme symptomer. Særligt efter episoden "Normal" fra sæson 6. Puh, noget virkeligheds omstyrtning de havde gang i der. Virkeligt smart skrevet.

Jeg men det er nok fordi jeg har binge-watchet meget af samme serie. For jeg regner med at få læst en hel masse henover i morgen i forbindelse med ReadAThon. It is finally happening: sammenfaldet mellem en fri weekend og mig der opdager datoen i tide og faktisk er blevet meldt rigtigt til. Jeg har en del fysiske bøger klar, både fiktion fra søs og lånebøger fra biblioteketet - et par stykker på mobilen og eReols credits fri til et par lyd eller eBøger hvis jeg føler for det og endelig vist nok nogle nye audible lydbogs credits til rådighed. Det skal jeg i øvrigt have gjort noget ved.

Jeg glæder mig Altså, i hovedet... fysisk er jeg desværre stadig ikke i stand til den følelse... måske kommer den tilbage engang? Ellers går det jo egentlig meget godt for det meste

Men al den Buffy binging kommer sig lidt af skrækken for at Netflix skal formene mig adgang med deres proxy lukninger. Jeg tror dog den er dansk tilgængelig. Desværre betyder den danske server åbenbart at de eneste tilgængelige undertekster er danske, og dem kan jeg ikke bruge til en skid! Jeg vil have originalsprog! Engelsk! For jeg slår dem udelukkende til når der bliver mumlet noget jeg ikke kan forstå. Nogen der ved hvordan jeg får adgang til engelske undertekster igen? Kan man mon klage til Netflix? Det må prøves

Men for nu: tilbage til livet! Mit eget altså, suk
Udgivet Friday d. 22. April 2016
2 comments and 1850 views

Comments

IGravatar Ilhja 24 April 2016 22:05

Så vidt jeg ved så bør kan kunne vælge de engelsk undertekster. Der er i hvert fald et hav af undertekster men jeg har dog ikke lige tjekke om engelsk er en af dem.

GGravatar Gulde 24 April 2016 22:52

Hmm, jeg må lige have tjekket om det i så fald variere fra show til show. For Buffy for jeg nemlig kun Dansk som mulighed

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie