Travle dage og motorvej

Argh, jeg er bare totalt smadret nu - efter 3 dage med fuld fart over feltet, puha! Jeg var kun hjemme kort mandag, for vi havde hele 4 moduler i mandags! (= 4*1,5 t = fri kl 15:05 = Gulde først hjemme kl. 16:05) Der går altså noget galt på kontoret for tiden, for vi mangler ikke så mange timer, som de forsøger at proppe ind - hvordan kan de dog vide om vi har modul-underskud allerede nu? Efter jul lægges skemaet jo alligevel om, og så får vi måske overskud i stedet, og mange aflysninger og hultimer, og til sidst aflyses alle timer måske? - ikke så rart lige op til eksamen! Nå, men tilbage til det med stress dagene - mandag kom jeg som sagt sent hjem, og allerede 18:20 måtte jeg afsted, da jeg skulle "indlægges på den lukkede" som Tanja forklarede de andre til karate, da jeg ikke kom. Ej, det skal der nok ikke spøges med, og det var jo bare gym. Skulle høre et flere timers foredrag fra en dansk gammel fysiker ved navn Holker et-eller-andet-jeg-ikke-kan-huske. Heldigvis fik jeg et lift af far hjem derefter, for der gik nemlig ikke flere tog jeg ville kunne nå

Dagen efter, tirsdag, havde vi heldigvis kun tre moduler (= fri kl. 13:20), men da jeg skulle have en køretime derefter var jeg først hjemme kl. 15:05 - og skulle afsted til teori allerede 16:20 igen. Teori sluttede kl. 21:00, og heldigvis var min mor villig til at hente mig, trods jeg bor hos far i denne uge. Far var syg. Nå, men jeg var altså hjemme igen kl. 21:30 og knoklede så med lektier til 23:45 - hvor jeg kolapsede. Har ikke fået meget søvn i denne uge, weekenden eller sidste uge, så er pænt træt hele tiden. Og jeg havde kun næsten fået lavet én af de afleveringer jeg havde for til dagen efter, og kun en smugle på den anden. Så jeg måtte sætte vækkeuret til kl. 05:00 næste morgen for at skrive videre på stilen...

Og "næste morgen", ja det var altså i dag. Og jeg kom ikke op kl. 5 og jeg fik ikke skrevet stil. Da jeg vågnede følte jeg mig totalt smadret, og orkede ikke gå igang med stile, så sov videre til 5:30 og senere 5:45 før jeg stod og kom i tøjet. Men jeg havde det a lort til. Jeg var træt, kvalmet og utilpas! så det tog mig en halv time bare at æde min morgenmad, og Anne sagde jeg lignede et lig. Biologi-læreren lod også mærke til mit dårlige helbred, og jeg var da også blevet hjemme hvis ikke det var fordi... jeg skulle på motorvej idag! Gik fra halvdelen af 3 modul og sprang fjerde over, for at stå klar kl. 13:00! For turen gik til Tyskland! Wee, og en grænsekiosk. Og hvor heldig kan man være, så havde de tilbud på min yndlings-sprut... var jo så uheldig at min kæreste satte mine flasker i køleskabet da vi var til 18 års fødselsdag, og når noget står i køleskabet, så tager folk det bare! Nasserøve! Jeg kunne endda boste nogle af dem, for de har smidt billeder ud på Facebook hvor de render med det, grrr! Havde det så bare været folk jeg kender, så havde det været tilforladeligt, men dette var fremmede, ja nogle af de folk der pludselig dukkede op, kendte ikke engang nogen til festen ! Nå, men tilbage til tyskland, så har jeg nu også en god forsyning af chokolade igen

Jeg kan bedre lide at køre på motorvej, end i byer. Der er ikke så mange regler... Man skal selvfølgelig holde fartgrænserne, og skal helst være i banen længst til højre. Samt man skal orientere sig bagud og blinke, hvis man vil skifte bane. Så når man kommer om bag en langsom lastbil, skifter man bane ud i overhalingsbanen, og når man kan se lastbilen i bagruden, så orientere man sig, giver tegn og trækker ind igen... Og hvis der kommer nogen på en tilkørsel, så skal man helst trække over i banen længst væk (fra tilkørslen) for at give plads for de tilkørende... og det var vist stort set det Dejlig afslappet for en gangs skyld

Nå, men tilbage til det med stresset... kom et kvarter for sent til toget, men fik heldigvis min far til at hente, da jeg kl 21:00 stod på banegården igen... Og var så hjemme 21:30, og er stadig mega smadret, så orker ikke rigtigt noget. Nå ser vi hvordan jeg har det i morgen Godnat folkens
Udgivet Wednesday d. 28. October 2009
1 comment and 1521 views

Comments

IGravatar Ilhja 29 October 2009 11:59

okay, undret mig bare fordi jeg ikke er så meget til vlog.

Sikke nogle stressende dage. Har det samme lige pt. Dog kun med en ting, arbejde.

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie