Trunte breakdown! Øv noget møg!

Fluffy er ikke så god til det der med at blive populær herhjemme for tiden. Han smadre alt muligt. Blandt andet ting jeg endnu ikke har vist jer, men i dag blev det så min computer det gik ud over ØV NOGET MØG! Jeg sidder ved min lille rejse/reserve computer Eva, for den store, arbejds-computeren, den med alle adobe programmerne, Asus bærbaren jeg kalder Trunte (hun er stor i det, derfor), hun vil ikke starte... Det lykkedes Fluffy at få hende skubbet ned på gulvet fra vindues-karmen, så hun landede på "ryggen" (der hvor skærm og bund hæfter) og nu er der noget der rasler og hun vil ikke starte. Eller jo, hun ville godt gøre forsøget en 4-5 gange, men ville ikke komme længere end til "Velkommen *cirkel der dreje*" skærmen i windows, i ved, lige inden man vælger bruger-konti. Jeg har også forsøgt de fejlsikrede tilstande, med samme resultat. Dog ville den der kommando-tingest godt nå lidt længere, som følgende...

Microsoft Windows [version 6.1.7601]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes.
C:Windowssystem32>


Skærmen kunne tændes, slukkes, lyset skrues op og ned, så det virkede som det plejer, og da den fik lov at stå lidt, forsøgte den at gå i pause-skærm:

Denne pauseskærm kan ikke startes, fordi den kræver et nyere skærmkort eller et skærmkort, der er kompatibelt med Direct3D.

Denne pauseskærm kan ikke startes, fordi den kræver et nyere skærmkort eller et skærmkort, der er kompatibelt med Direct3D.


Så nu kører jeg hjem til far og får taget en back-up af mine filer (hovedsageligt mine foto's) og så må jeg jo få den til reparation mandag efter arbejde (de har åbent 9.30 - 17.30 man-fre og 10-13 lørdag, men nu var det ligesom en søndag, Fluffy valgte, at det skulle ske på).

Øv, øv, øv, det syntes man ikke lige man havde brug for :S Heldigt at alle mine noter og sådan noget har backup i min dropbox... det er faktisk bare fotografierne (og også noget af musik, og mit grafiske arbejde jeg er bange for).
Udgivet Sunday d. 24. February 2013
2 comments and 2433 views

Tech DamnIt

Comments

CGravatar Cathrine 24 February 2013 14:49

Ej hvor er det surt Gulde! Håber du for reddet det hele Det er sgu træls når ens små puslinger laver så meget ballade, men de er så skønne. Vi har efterhånden også fået smadret for mange 1000 kr. af de to

GGravatar Gulde 24 February 2013 18:24

Ja, det er rigtigt irriterende. Det lykkedes os ikke at få en backup, så tror det er harddisken der har taget skade. Men det lykkedes til gengæld at få computeren til at starte helt op, dog meget langsomt, og så man stort set ikke havde mulighed for at gøre noget (uden at den hakkede) så heller ingen kopi der. Men så ved jeg da i det mindste at filerne stadig eksistere, det kommer bare til at koste 500 at få fat i dem Og så skal jeg jo have et sted at ligge dem = ny ekstern harddisk, for ikke at tale om prisen for en ny harddisk til selve computeren... Suk, ikke lige det jeg havde forestillet mig at skulle bruge mine ikke-eksisterende penge på...

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie