Tryllebundet

Old MagicOld Magic by Marianne Curley

My rating: 5 of 5 stars


Beskrivelse: 17 årige Kate bor I en lille landsby ved regnskoven, sammen med sin bedstemor Jillian. Kate har overnaturlige evner som hun prøver at skjule for landsbybeboerne. Huer ikke så populær i skolen, tvært imod.
En dag kommer den klodsede elev Jarrod til at gå i hendes klasse. Hans familie rammes konstant af ulykker, som nær koster dem livet. Jarrod viser sig at have farlige evner, der er langt større end Kates, men han vil ikke erkende dem.
Sammen opdager de at Jarrod er ramt af en forbandelse, som truer med at dræbe hele hans familie I uheld.
De opdager en uhyggelig forbindelse mellem forbandelsen og Jarrods forfædre fra for 800 år siden, og de to unge kastes nu ud I et fantastisk eventyr...


Mening: Det er noget dragende over fortællingen, ved at der er idraget magi I hverdagen, uden straks at involvere feer og nisser. Den er fangende, da det stadig er en fortælling om 2 teengeres liv og kærlighedsproblemer... Altså... Fed bog!

Genlæses?: Helt sikkert!View all my reviews
Udgivet Wednesday d. 29. December 2010
1 comment and 1823 views

Comments

IGravatar Ilhja 29 December 2010 13:39

Jeg ELSKER den bog. Generelt alt hvad Marianne Curley har skrevet har bare den der magi over sig hvor man bliver hivet ind og forbliver derind til bogen er slut. Kan kun være enig i det du skriver^^

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie