Tupperware, round 2Aftenen blev hold, og det lykkedes os at finde samlet 9 gæster (foruden Sidsel, Anette, mig selv og Emilo-ish) så vi kunne få den stoore bageskål Det var kun 50% af deltagerne der købte noget, men der havde jeg også gjort det meget klart at det ville være helt fint

Jeg fik købt et pat ting-sager jeg ikke anede at jeg manglede, ups. Men mon ikke det går Desuden fik jeg en del ekstra dimser og fil "vundet" mig en demo aften til, ehm (LATER! Like last month of the year or so!)

Jeg mangler stadig at få mine sager fra sidst. Majbritt glemte dem. Men skidt, så må jeg hente i morgen

Det var eb hyggelig aften hvor Emil lavede boller til os, og Sidsel havde taget citron halvmåne med til os
Udgivet Tuesday d. 13. February 2018
1713 views

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie