Tysk musik - oh year!

Himlen var så køn i dag - og jeg var fotolystenDagen i dag er egentlig gået meget fint. I skolen havde vi en mega-hyggelig tysktime - hvor vi i stedet for almindelig tyskundervisning hørte en masse tysk musik, undersøgte nogle bands, og fremlagde (på dansk). Jeg stødte faktisk på to helt vildt gode sang, bla sangen "Irgendwie, Irgendwo, Irgendwann" af Nena.. det betyder: Ligemeget hvad, ligemeget hvor, ligemeget hvornår. Og sangen "99 luftbalons", der har et budskab om, at vi gør kæmpeproblemer ud af små ting - i sangen kommer der en megalang, sejerløs krig pga. 99 ganske almindelige balloner, sygt :weard:
Og i matematik skulle vi lave opgaver selv, så der kunne jeg sidde og hygge mig med musik i ørerne, fedt. Desuden fik jeg en aflevering tilbage - den eneste opgave der var totalt rigtigt, var en jeg slet ikke skulle have lavet. Jeg kom til at kigge på den næste aflevering vi skulle lave, så min lærer var faktisk ret imponeret over, at opgaven var perfekt, for: "Du burdte slet ikke kunne finde ud af det dér endnu. Det er faktisk ret fantastisk". Wee
Den eneste øv-skoleting i dag var musik - min musiklærer kan ganske enkelt ikke finde ud af at instruere i at synge Jeg må hellere snart fortælle hende hvad hun gør galt: At man ikke per automatik kan synge sangen, bare fordi man har noderne, fordi det er sværer at synge efter noder, end det er at spille efter noder, og at det kræver at man øver sangen igennem - uden at der er puttet 1001 små fede ekstretoner på, så det lyder fedt, men er umuligt at finde sin egen stemme. Gosh, nu bliver jeg helt galt - jeg tror jeg kunne brokke mig over hende i flere timer, men det vil jeg ikke. Det gør mig bare så gnaven.

Så testede jeg også lige en hel del af mine F-knapper igennem på mit skrivebord i dag, for at finde den, som tænder min bærbars indbyggede bluetooth... her er resulaterne:
F1 åbner hjælp, F7 gør skærmen grå første gang, sort anden gang, og normal tredje gang, F12 får pc'en til at gå i dvale, F5 opdatere, og den sidste jeg prøvede, Ctrl+F5, åbnede så min BlueTooth (håber jeg nu kan huske det til en anden gang, så jeg slipper får alt det rod igen.
Men grunden til at jeg skulle bruge buetooth, var at jeg skulle sende mine seneste mobilbilleder over på PC'en - jeg er jo ved at blive helt ivrig fotograf, hihi.
Banken som i uhyggelig grad ligener et toilet <img src=" width="194" height="134" border="0" align="right">I dag, da jeg havde fri fra skole, kom min mor nemlig og samlede mig op (så var jeg fri for at tage toget), og så kunne jeg hente min "nye" film - "13 Snart 30" Den er nu egentlig ikke ny, for jeg har den allerede - eller det ville jeg i hvert fald have haft, hvis ikke nogen åbenbart har meget lange fingre. Det er anden film jeg er nød til at genkøbe, fordi nogen har hugget den - øv hvor jeg hader sådan nogle rigtig tyve! ulk:
Men da vi så havde hentet min film, skulle min mor sætte nogle penge fra sin butik i banken - eller rettere wonnabe-banken. Den lignede nemlig i uhyggelig høj grad én af de dersens toiletvågne der altid bliver stillet op til markeder og sådan noget - gys. Mens min mor var derinde gik jeg rundt of fotograferede alt muligt underligt.

Og nu tror jeg så, at jeg vil gå i "krig" med mit klædeskab, hehe
Udgivet Thursday d. 27. March 2008
2101 views

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie