UGE 28 - DENNE UGE

Som i den sidste uge i opsamlingsbloggene, for denne uge er jeg jo i gang med nu

Mandag 12/7
Emil tager hjem om formiddagen, og jeg hjælper derefter farmor med at flytte (slæbe/rengøring) meget af dagen, og tager så til træning om aftenen (det pissede i øvrigt ned, yey Og tordnede...) Mit tøj blev drivende bare på den lille gå tur om til Sensei's hus, så det var da heldigt jeg ikke havde iført mig gi i forvejen - våd gi er bare ikke så lækker at træne i. Jeg var i øvrigt den laveste, altså mest uerfarne, og ud over Sensei Iben og Sempai Emil den eneste "unge" der var med til træning. Suk, at alle de andre bare svigter mig og glemmer at der er træning -.- Eller er syge, det gælder også (*host-Tanja*) Og vi gik ikke en dyt jeg kendte. Så det var stort set en øje-til-arm træning... altså Åh, han stikker sin arm derover... så må jeg også hellere gøre det... Åh, han flyttede foden den retning, så gør jeg også det... Og - hva'? Nå, men nu står han i hvert fald sådan, så gør jeg også det!

Tirsdag 13/7
Jeg hjælper farmor med at flytte, faktisk hele dagen (i alt 6 timer!), samt rengøring, og skal gøre det samme i morgen. Huset skal være overrakt kl. 12, så skal jo være færdig inden da. Har derudover set gyseren Ginger Snaps (varulve tema). Lidt blodig, men samtidig så urealistisk at den ikke bider sig ordentligt på en. Så gør det ikke noget at enden er mindre heldig.
Udgivet Wednesday d. 14. July 2010
1572 views

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie