Ugens Challenge #1

Gå 10.000 skridt hver dag
Don't care about hourly steps - følg i stedet blot programmets pauserDen bliver hård. Den har allerede været hård. Allerede kl. 10.50 begyndte jeg at mærke panikken og utilpasheden sætte ind, fordi jeg ikke ville ramme mine skridt for den time... Hvilket jo blot er et tegn på at jeg er blevet, på nogle punkter, usundt obsesded og afhængig af min FitBit. Og det var jo ikke intentionen.

Så for bedst muligt at udnytte den her workshop, og de mange mange lange siddende timer jeg vil komme til at side ned og arbejde med taste og teste arbejde... Så lad det blive en uge hvor jeg udfordrer den afhængighed. I stedet for at trippe når jeg rammer slutningen på en time hvor jeg ikke har rørt mig, vil jeg i stedet prøve at følge programmet for ugen. Selvfølgelig med bevægelse i pauserne, for at holde mit blod i omløb og mit hoved frisk. Og for at nå mine daglige skridr. For det sagt vil jeg stadig holde fast i mine 10.000 skidt. Det bliver sin egen form for udfordring, når der nu ikke bliver så mange timer til rådighed til det. Puha.


Challenge: accepted. Sæt igang!Udgivet Monday d. 21. October 2019
618 views

Sundhed Fitness UgensChallenge UgensSundeUdfordring

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie