Ugens Challenge #3

Nå, men jeg må vel hellere følge op på ugen, selvom jeg desværre må konstatere at jeg fejlede. Udfordringen lød:

Opfyld det daglige krav i HydroCoach
Eller drik 2200 ml vand hver dag


Så hvordan gik det? Det startede ret kedeligt med en inaktiv dag, hvor jeg grundet en dårlig dag måtte melde fra til aftenens karate foruden også overspringe Crossfit af samme årsag foruden svaghed i kroppen. Det var nok også med til ikke at stimulerer mit tørst, så jeg klarede mig kun knap og nap igennem den første dag. Med den forskrækkelse gik det til gengæld bedre med de næste, og det var faktisk først da jeg kom til weekenden, at det igen glippede med de inaktive dage og hvor jeg glemte både at drikke og tracke. Så det må siges at være et ikke just tilfredsstillende resultat, selvom det selvfølgelig var godt at jeg klarede resten af ugen




Så hvad med næste uges udfordring? Her virker det lige til venstrebenet oplagt at lave en ommer. Ja, venstrebenet, nu jeg er venstre håndet Jeg tager derfor samme udfordring én gang til:

Opfyld det daglige krav i HydroCoach
Eller drik 2200 ml vand hver dag



Udgivet Sunday d. 10. November 2019
409 views

Sundhed Fitness UgensChallenge UgensSundeUdfordring

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie