Ulempen ved at være Guldfisk...

... eller en af dem i hvert fald, er at det er svært at lære/huske/genkende ansigter. Jeg har i hvert fald svært ved det. Men jeg har efterhånden lært, at man kan komme langt ved at smile stort, nikke og kigge intens på folk man vil i kontakt med, så man ikke behøver bruge deres navn... og indrømme at man har glemt det...

Så er der også bare de rigtigt svære situationer, som nu på vaskeriet, hvor jeg ikke bare har svært ved at huske navnet, men i det hele taget personen. Jeg kunne tolke ud fra vedkommenes ansigt, at vi kendte hinande, og ditte den måde hun snakkede til mig. Men jeg har stadig svært ved at placere hende - og der var ikke engang hjælp at hente fra facebook. Et ung kvinde, ikke mager, ikke kraftig, med opsat blondt/honning-farvet glat hår og et glad imødekommende ansigt. Hvor er det nu jeg kender hende fra? Ja, hvis jeg da kender hende. Der er jo også chancen for at det ikke kun er mig der er galt på den, men igen, at dømme efter udtrykket/genkendelsen og sågar også ordvekslingen burde jeg jo kende hende... jeg kan simpelthen bare ikke huske hvem det er ^^"
Udgivet Sunday d. 20. January 2013
1345 views

Guldfisk

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie