Verden er fuld af drama - men kun så meget du vælger at se

Verden er fuld af drama: død vold og ødelæggelse, det er et grumt, grusomt og baskt sted at være, gennemsyret uretfærdig og meningsløs! Hvis det ellers er sådan man vælger at se den... hvis det er det man vælger at fokusere på. Der er kun så meget drama, som man vælger at lukke ind, og selv vælger at skabe. Det er måske derfor mit liv er så fredeligt. Jeg har næsten intet drama, for det huer mig ikke rigtigt. Jeg undgår det videst muligt fordi... ja, hvad kan jeg sige, andet end at det bare ikke lige er mig?

Så ja, verden er et uretfærdigt sted Og kun fyldt med så meget drama som man gider fokusere på. Som fx. en eller anden sag med Justin Bieber, som min navne-søster Janni (Kristensen) lagde mærke til (Justin Bieber sagen - SAY WHAT?). Janni er en af de få kilder til drama i mit liv, fordi jeg følger hendes blog, og hun af og til følger drama'et. Min bedste veninde er en anden, hun har bare for evne at vælge problematiske kærester... eller som ved nyårsfesten med min papsøs, som har en lige så dygtig evne til at finde dramaqueens til venner.. men det er et sidespor...

Som sagt, er jeg ikke selv en der går meget på i drama... eller slader, eller rygter, eller de kendte for den sags skyld. Derfor ved jeg ikke andet om denne sag, end hvad Janni skrev, og det var et eller andet med et rygte om at Justin Beiber havde røget hash, og at en masse fans derfor var begyndt at skære i sig selv, eller sådan noget.

For det første, pointerede Janni at: slap dog lidt af, alle ryger hash før eller senere. Der er jeg ikke helt enig. Som jeg kommenterede:

Jeg vil dog ikke sige alle før eller senere ryger hash, for jeg har ikke selv planer om nogensinde at skulle prøve det. Ligesom jeg heller ikke vil være ryger. Ser det dog heller ikke som så stort et problem at, at jeg ville begynde at skære i mig selv (kunne ikke forestille mig noget der kunne gøre det legalt) for det er da bare latterligt.


Som det ses, går jeg heller ikke ind for cutting. Det er noget jeg aldrig har forstået... Smerte kan da af og til være sjovt, sådan for eksperimenteren, men der er da forskel på at prikke lidt i et blåt mærke, for at opdage, at man egentlig ikke synes den form for smerte, ligesom lugten af prut (i visse søvn-mangel-skæve øjeblikke) ikke rigtig er en forfærdelig lugt... der er da forskel på det, og så at gøre bevidst skade for sig selv, for at ... ja, som sagt kan jeg ikke rigtig forstå hvad årsagen kan være, eller blot noget som helst der kan legalisere det..

Men så igen, som jeg også skrev, har jeg også ar nok allerede efter min kat, som gerne vil lege cutter på mig, for mig Af samme årsag føler jeg det endda nødvendigt at pointere, at jeg netop ikke er cutter, men katteejer, når jeg fortæller folk at jeg ikke kan gå med bare arm FORDI JEG FRYSER ellers, som jeg også finder det vigtigt at pointere... såh... jeg må vel være en anti-cutter der er flov over muligheden for at kunne sammenlignes med en cutter? Som sagt, drama er ikke lige mig ^^"
Udgivet Tuesday d. 08. January 2013
2116 views

Reply ReferToOthers Drama Tankespind

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie