Visdomstand

Arg, den her tand gør mig tosset Ser i, jeg er igang med at udvokse denne hersens visdomstand... godt nok mega skævt i forhold til de andre, så frygter lidt jeg bliver nød til at få den rykket ud Men det er nu ikke det der er problemet i øjeblikket. Problemet er, at hvad der for et par uger siden stadig var et par takker, er nu vokset så langt op at der kun manglede en lille pølse af tandkød hen over den ene tak, før tanden var helt fri. Den gik så løs i tirsdags sådan ca... og kun i den ene side Så nu hænger der altså en kødpølse og dingler fra mit tandkød på den ene side af tanden. Den sidder netop så langt inde, at jeg ikke kan gribe fat i den med fingrene og rive den af, den sider netop så godt fast at jeg ikke kan "nulre" den af med tingen, og den sider netop så løs at jeg ikke kan undgå at forsøge. Det er vel næsten som at have en rokketand. Man kan ikke rigtigt lade være med at pille i det, vel? Forskellen er bare at jeg ret hurtigt for krampe i tungen. Og jeg kan bare ikke have at den er der, kan ikke lade være med at pille i den eller tænke på den. Det er faktisk ret generende, men også lidt morsomt Men nu har jeg det så også generelt meget med at pille i ting i min mund - fx har jeg en ret dårlig vane med at gnave i mine kinder, så huden i min mund er ofte helt gnavet til blods Ikke så godt... Det lykkes mig at lade være engang imellem, men det er svært at modstå, hehe.

Hvordan har i det med sådan nogle ting i munden? Løse hudlapper (hvis man fx uheldigt kommer til at bide sig i kinden (av) eller tungen (endnu mere av, men det giver vist heller ikke ligefrem løse hudlapper))? Eller rokketænder? Eller generelt bare ting man kan pille i, men som man ved man ikke burde?
Udgivet Sunday d. 17. January 2010
4 comments and 4473 views

Comments

IGravatar Ilhja 17 January 2010 10:16

LIge sådan noget med visdomtænder og den der hudting kan jeg heller ikke lade vær.
Det samme der er sket hver gang jeg har fået reven en visdomstand ud så kan jeg ikke lade vær med at køre tungen over hullet og få det til at bryde op og bløde igen -.-'

Og sådan så vi bare lige er med så har jeg 1 ud af 4 visdomstænder tilbage -.-'

GGravatar Gulde 17 January 2010 15:17

Jeg har så kun fået 1 ud af 4 vistdomstænder endnu, og kan nærmest ikke tælle de timer jeg har brugt på at genere tandkødet omkring de små takker. Sommetider overvejer jeg om tanden udelukkende er kommet frem fordi jeg har provokeret den til det Det mærkelige ved sådan noget, er at det jo i grunden gør ondt, sådan at få kinder/tandkød til at bløde, men at man gør det alligelvel... Jeg er lidt skræmt af det, for har engang haft en stump popkornsskal siddende fast mellem tandkød og tand (der er bare ikke noget mere irriterende), og det tog flere dage før jeg fik gravet den fri... problemet ved det var så bare at jeg på det tidspunkt havde gravet så dybt, at hvis jeg prikkede ned i hullet, var det nærmst tandens nerver jeg prikkede til - det var ret smertefuldt, og det tog lang tid før det kom sig så meget, at det så nogenlunde sad fast omkring tanden igen.

Kunne godt forestille mig at det er svært at styre sig, når man har 3 tandstæder at pille i

IGravatar Ilhja 17 January 2010 20:24

Nemlig, selvom tanken at have en at lave kæresteting(altså sidde og putte i sofaen eller holde i hænd og den slags) er rart så erstatter det ikke at forholdet vil være dårligt eller direkte ulykkeligt fordi man virkelig ikke holder så meget af hinanden eller den ene gør måske men den anden har bare ikke nogle bedre udsigter.

Ja men for det første så kræver det jo en masse dokumentfalskeri fordi man skal lave en ny identit.
For det andet kræver det at man ligner en dreng uden at lægge sig under kniven, så er det altså letter at ligne en pige.
Nu er det sådan at i denne manga så er alle (næsten) drenge bishounden(eller hvordan det for dælen staves) hvilket betyder drenge der har så feminie at de kunne gå som være piger og mange er endda et par gange klædt ud som piger o.O

Nu var det ikke på engang^^ Kun de 2 af den, den trejde ville han den gang ikke hive ud på samme tid så min mund så mere eller mindre ville være helt lammet men den røg ud til sidst fordi jeg havde et rimmelig stort hul hvor noget af tanden begyndte at ryge af.
Men ja det klø næsten i figrene når man prøver at lade vær med at pille.

GGravatar Gulde 18 January 2010 10:52

@Ilhja - svar på kommentar om Piger der spiller drenge

Tænkte nu ikke på mange som sådan, men bla. i filmen "She's the man" er der en pige som spiller hendes tvillingebror, og i tegneserien TwoKinds (2kinds.com) er der også en pige som giver sig ud for at være dreng (hun mener så godt nok selv at hun er handkøn af sind men hunkøn af krop)...

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie