Vores koncentrations evne falder foran en pc...

What what, jeg kan bare ikke holde mig til samme indlæg mere åbenbart. Har pt. huld på 4 (selvom jeg har flere klader liggende), men hver gang jeg er igang, er det som om jeg får en idé, som også lige skal med, men som ikke har relation til det jeg er igang med at skrive til (totalt random eller associeret), og så opretter jeg et nyt indlæg, og begynder på det... faktisk er dette netop et af samme slags.

Det begyndte med GiveAway indlægget, der har været kladde et stykke tid...

Se indlægget her: "Give Away, Give-Away, Giveaways..."

Så kom jeg pludselig i tanke om hvor mærkeligt ordet "slutter" opludselig lyd (et ???), og så gik jeg igang med at skrive om det, hvorefter jeg så ville vende tilbage til mit GiveAway indlæg.
Mit internet er dog åbenbart lidt langsomt på min webside, og jeg skal bruge en funktion fra mit admin-blog-panel, for at indsætte et billede lidt lettere, end hvis jeg skulle skrive det i hånde på Notesblok, som jeg faktisk gør det med langt størsteparten af mine indlæg. Derfor kom jeg til at surfe lidt på nogle blogs mens jeg ventede (ja, jeg er meget utålmodig når jeg sidder på nettet ved en pc)...

Se indlægget her: "Jamais vu: Slutter.. et ulækkert ord!"

Så faldt jeg over et indlæg på ??? om K-POP (det er vist ikke lige min smag), hvor videoen fra PSY med Gangnam style var embedded, og så fik jeg pludselig lyst til at skrive om mit break-trough med lysten/modet til at danse, selvom det ser grimt ud...

Se indlægget her: "Det er okay at danse grimt - bare det er sjovt!

Gah, hold dig dog til emnet Gulde!

Men min kommunikations-lærer, Lykke, snakkede godt nok om at det er blevet en af bi-effekter ved at vi holder os opdateret på sociale medier så meget i dag. Vores tålmodighed er lig nul, og det samme med vores koncentration. Vi har brug for at blive distraheret af alt mulight hele tiden, og kan ikke holde fokus på kun én ting ad gangen. Og jeg må så hermed skrive mig på listen over hårdt ramte personer i forhold til dette fænomen. Så er det nok ikke helt tosset, at hun beder os klappe skærmen til computeren i timen - selvom det dog stadig irritere mig ikke at få lov til at skrive noter.. for mine håndskrift noter er ofte ulæselige når det skal gå så stærkt, og får ikke nær så meget med... Og det går da først helt galt hvis jeg forsøger mig med andet en blok-bogstaver - måtte smide halvdelen af mine 9-klasses noter ud, fordi jeg ikke kunne læse hvad jeg selv havde skrevet, og det hele derfor var ubrugeligt.. Jeg har derfor aldrig skrevet sammen-kædet skrift siden, medmindre jeg har god tid og skal lave noget fancy-artscy nogen... Men det er jo en helt anden historier - tilbage til GiveAway indlægget

Har du svært ved at koncentrere dig om én ting foran en computer, eller skal du også multitaske?
Udgivet Sunday d. 23. September 2012
2063 views

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie