What is NOT a waste of your time?

Jeg har på det seneste fået af vide, indirekte, af mange, at en given aktivitet jeg kan lide, er spild af tid. Det har både frustreret mig, men også inspireret mig. Det har inspireret mig til både at kigge indad og udad og stille spørgsmålet omvendt:

Hvad er ikke spild af din tid?
Når alt kommer til alt skal vi alle dø - og man kunne derfor argumentere for at alt er spild af tid. Tid er vores vigtigste ressource - så hvorvidt den er spildt på en given aktivitet må være subjekt baseret på om vi føler vi har fået det bedste af tiden vi kunne. Det må afhænge af hvad vi værdsætter at bruge den på. Andre kan således ikke afgøre hvorvidt DU spilder DIN tid på noget - kun om de føler DERES tid ville være spildt på at gøre det samme.

Så hvad er det DU føler er værdifuldt at bruge din tid på? Eller: Hvis tiden SKAL spildes: Hvad vil du helst spilde din tid på?

Kom gerne med eksempler Mange kunne fx sige at jeg spilder min tid på nettet når jeg surfer. Men det der driver mig er trangen til forbindelser med ligesindede eller modsat instillede personer jeg kan finde støtte hos eller lærer af og med. Faktisk er det i højere grad læring jeg drives af. Så medmindre jeg har noget andet der er mere precerende, så føler jeg ikke jeg spilder tid med netbasseret research. Jeg føler fx heller ikke at jeg spilder tiden når jeg læser en god bog og får præsenteret verden fra et andet perspektiv og på andre primisser der giver mig mulighed for at se mig udenfra.
Udgivet Tuesday d. 02. August 2016
1668 views

TodaysQuestion Tankespind

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie