What to do with Dinner? Risengrød? Eller McD?

Hmm, hvad gør man så lige med aftensmaden?

Vi har risengrød i køleskabet endnu fra i går, som jeg nok burde spise af, fordi det er mest økonomisk (nu vi har det), sundest og måske giver mindre madspil, da jeg ikke ved hvor længe det kan holde. Omvendt kunne det være fin frokost de kommende par skoledage.

Risengrød... smørklatten smeltede ret hurtigt
Intet rigtigt stævne uden McD

På den anden side er der langt hen til McD herfra... eller ikke langt (0,9 km hver vej), men langt når det er koldt og sne og mørkt.

Og så har jeg bare også bare en vild lyst til junkfood (McD), særligt fordi jeg ved det nok er det Emil får, nu han er til karate stævne (BobleCup) med børneholdet i Ishøj, og der er langt hjem. Det var nok også det han fik i går.

Og på den anden side fortæller mit hoved mig nu, at hvis jeg spiser risengrød, kunne jeg jo gå over i Spar og handle lidt Sukker (sodavand og slik), nu jeg ikke har købt eller rigtigt spist i denne weekend.

Og så har jeg pludselig 2 dårlige trange at kæmpe med
Decisions, decisions...
Udgivet Sunday d. 09. December 2012
2 comments and 2767 views

McD Karate Madspild Dilemma Sukker JunkFood Food

Comments

AGravatar Anna-sofie 09 December 2012 21:41

Uhmm MCD er nu ikke dårlig :-) Ved mig ligger den dælme lang væk. 2 busser pyhhh...

GGravatar Gulde 09 December 2012 22:13

Anna-Sofie: Øv, hvor besværligt. På den anden side måske fair nok, så bliver man ikke så let fristet... selvom afstanden nu alligevel var nok til at holde mig hjemme ^^\"

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie