What, what!!? Et fyldt tog!?

What, what!!? Det må være første gang jeg har oplevet at måtte stå op i et tog i pladsmangel, fordi der rent faktisk ikke er pladser nok!! Jeg mener, alle pladser er faktisk optaget af mennesker Vildt alligevel!

Det er jo ikke fordi det er første gang ever, at jeg står op i et tog. Normalt skyldes det bare de fjolser der fylder flere sæder med deres bagagge, hvilet selvfølgelig er helt ok, når toget er halvtomt, så der er pladser til alle alligevel, de. gør jeg da også selv. Men når toget er fyldt, og man kan se nogen, der går frem og tilbage, i søgen efter plads, så er det da ren selvfølge, at man flytter sine ting og giver plads, eller hvad? Jeg har også oplevet at stå op, selvom der måske var du enlekt ledigt sæde hist og her, fordi jeg ikke brød mig om de ubehagelige type, der bevogtede dem. Eller som den gang en fuld stempler besluttede, at han havde mere ret til vores reserverede pladser, fordi han havde lyst til at sove, og vi alligevel ikke skulle så langt - respektløst! Han havde jo ingen idé om hvor længe vi allerede havde kørt! Og andre gange igen, har jeg fået du pludseligt tick af en tvangstanke-hjernelås/social-angst-lignende tilfælde, hvor jeg ganske enlekt har fundet det lettere at stå.

Busser bliver jo ofte propfyldt, men toget? At toget alligevel har præsteret så mange pendlere og rejsende, at der ikke var kapacitet, det er alligevel et særsyn!

Eller hvad? Hvad siger du?
Har du før oplevet et dansk tog der var komplet rippet for pladser? Og hvad er dine oplevelser med tog ellers?
Udgivet Friday d. 05. October 2012
3 comments and 1532 views

Tankespind

Comments

IGravatar Ilhja 05 October 2012 14:01

Næsten hver morgen når jeg tager til Viby er der mangle på pladser når vi kommer til omkring skanderborg. Det var værst i starten hvor hele toget var proppet og det ikke var til at komme ud fordi alle pladser samt hele gangen var fuld med mennesker.

GGravatar Gulde 05 October 2012 16:00

Ilhja: Det lyder frustrerende... Men er det så fyldt fyldt, som i der-kan-vitterlig-ikke-være-flere fyldt, eller er det fordi folk ikke sidder hensigtsmæssit eller ikke har lyst til at sætte sig?

MRGravatar Michelle Rimme 06 October 2012 15:35

Haha ja mange gange! Da jeg selv gik i skole i herning var det bare om at stå forrest når tog dørene slog op ellers kunne man se frem til at stå op. Dog ikke altid men rigtig tit hvis man skulle med toget enten kl 8 om morgenen fra Holstebro eller hjem fra Herning kl 15:30
I efterårs og vinterperioden plejede det at være værst ved ikke lige hvorfor måske vælger folk at lade bilen stå? Men i hvert fald du kan se frem til lidt af hvert

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie