Woops #NewIn Herning

I det store hele shopper jeg ikke rigtigt mere. Ikke at jeg nogensinde købte voldsomt meget, eller dyre ting - og særligt tøj har jeg bare aldrig været god til. Men det er blevet til mange småting... hvad enten indenfor det kreative, skønhed, negle, kontor og opvevaring eller generelt bare .. eh, diller-daller? Det er ikke komplet stoppet... men i forhold til tidligere tæt på. Det er bare ikke ting jeg "har lyst til" på samme måde mere. Selvom jeg stadig kan kigge på det og synes det er spændende. I stedet er det hovedsageligt spiselige ting jeg bruger penge på - og heldigvis også mindre snold end vanligt. I weekenden, however, var jeg på 'Shoppetur'. Emil ville gerne i Herning Centret på kig efter træningsgodter på januar tilbud i Sport24... det bliver liidt sværere når han gerne vil have Crossfit specifikke ting. Vi gik efter sko og shorts men endte kun med at finde skoene. Og nu vi alligevel var der, og var kørt den 'lange' vej, fik jeg lyst til at smutte ind i Søstrene Grene. Der var faktisk en del ting der hoppede ned i kurven og jeg er sikker på en del ikke ville være kommet med hvis ikke Honney havde været med, men sådan blev det så. Lessen learned ^^"


Det første vi faldt over var disse frysebokse. Vi er temmelig glade for madrester så vi ikke behøver kokkerere hver dag - og det er efterhånden mest de store bokse vi bruger - og omkring nytår/fødselsdag var de ligesom lidt i brug alle sammen - så vi snuppede et par bokse med. De kan fryses, microopvarmes og maskinvaskes. De kan desværre ikke "stables" / konsolideres så de tomme bøtter kan sættes ind i hinanden, men det må så undværres. Iddelt vil jeg også hellere have fat i nogle ovnfaste/frostfaste i glad (som kan stables/konsolideres) - men indtil da må disse gå anDisse var jeg til gengæld lidt begejsret for. De er søde og mere af naturmateriale end dem i ren plast vi er ved at have slidt i stykker. Og så kan man købe replacements af bare toppen - yes!


Tylle og dipkrydderi. Igen, alene var det ikke sikkert de havde fundet ned i kurven. Dip er til hubs i øvrigt - jeg er ikke selv til den slags


Lakrids pastiller. En anden howsa.


Chokolade pinde til varm chokolade. Også en upser, men klart den mest spændende
Udgivet Saturday d. 30. January 2016
2587 views

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie