Early bird gets the cat

Huhej en start på søndag morgen. Vi fik en fugl ind i udestuen - og den var Fluffy helt sikkert klar på at undulere! Pipper var til gengæld meget fortumlet og tillidsfuld efter mis blev lukket inde, og skulle lige komme lidt til kræfter på min arm før den var klar til at flyve videre udenfor

Very stress exhausted little birdie
Very stress exhausted little birdie

(Jeg har også lidt klumset video, så må vi se om jeg finder lejlighed til at redigere det. Jeg faldt meget af på alting efter ferien, men er ved at være godt med igen - så mangler jeg bare at finde den øffe-løsning på det fragproblem der har været i webshoppen. Hmm, så der er da en chance nu, for at det bliver snart, som I inden årsskiftet, hehe)
Udgivet Sunday d. 07. October 2018
713 views

LifeStuff

Comments

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie