You're too late, Yutaka

Vi kørte som nævnt til Sjælland for at træne lørdag - og har længe drømt om god/ordentlig sushi. Ikke som i kinesisk buffet, hvor udvalget er stort men kvaliteten, mhhmja. Så egentlig har vi i kiggerten at tage på besøg hos Emil's bror, og få en god gang sushi der. Men når vi nu alligevel kom forbi Herning hvor Yutaka er flyttet/centreret til, efter afdelingen i Holstebro lukkede, så kunne vi jo lige så godt tage et smut der forbi. Vi tjekkede åbningstiderne og det hele - lukketid kl. 21.00, det passede fint med på hjemvejen. Dvs... åbenbart skulle jeg have søgt efter ferielukning, for det dukkede ikke umiddelbart op på siden. Og det var åbenbart relevant. Resultetet var, at vi kørte (ad omveje endda takket være GPS bøvl) forgæves dertil. Lukket var der...

For at føje spot til skade ville vi så forsøge den lokale Towa Sushi søndag, selvom jeg ikke rigtigt har stolet på kvaliteten derfra, siden de forsøgte en underlig kombination med salat, og fisken generelt var sådan lidt... meh, de sidste gange vi har bestil der. Men ak og ve, de har så åbenbenbart søndagslukket. Fedt!?

Her kommer så Murphy-ironien... I min mail indbakke opdagede jeg i dag:

Lækker sommersushi
Yutaka er tilbage fra ferie :)


Det er jo efter omstændighederne nærmest hån

Men det er så her det dobbelt pudsige kommer ind. For Emil havde åbenbart en hemmelighed angående aftensmaden i aften, som han i går lovede at han ville få styr på. Jeg ødelagde ganske vist overraskelsesdelen, åbenbart, da jeg efter arbejde smuttede forbi mor (godt) og hjem et par gange for at hente bl.a. Fluffy's drillepind til at rense radiator, og grilbørsten til at rense ovn-rister. For det var der han kom hjem med sit "hemmelige" loot, selvom jeg ganskevist først tog det for en pose fra optikeren eller bageren Jeg klager dog ikke! For, tada!いただきます!

Itadakimasu
Udgivet Tuesday d. 28. July 2015
2 comments and 1456 views

MurphyIronic

Comments

IGravatar Ilhja 04 August 2015 20:51

Åh lækkert. Du må komme ned og besøge mig, så skal jeg nok sørger for yutaka sushi!

JIGravatar Janni "Gulde" Iversen 09 August 2015 00:27

Det lyder bestemt fristende. Det kan være jeg bliver nød til at tage dig på ordet Vi har jo også et krea event der gik i stå igen

Leave a comment

Gravatar
:);):Dx)xP^^":oO:--"+flere-færre
Husk min info med cookie