Broccolisalat

Broccolisalat

Ingredienser

4 portioner1 hoved broccoli
1-2 pakker bacon
1 rødløg
1,5 dl solsikkekerner
1,5 dl. granatæblekerner
evt. en håndfuld rosiner

Dressing:
2,5 dl creame freche og evt. lidt mayo
2 tsk rødvinseddike eller balsamico
1 spsk sukker
evt. lidt pebber

Fremgang

Rør ingredienserne til dressingen sammen, og lad den stå en times tid et køligt sted. Skær broccolien i små buketter. Overhæld dem gerne med kogende vand og lad stå et øjeblik så broccolien ikke er helt rå, men stadig sprød. Skær løget i meget små tern. Rist solsikkekernerne på en pande og derefter baconen efter kernerne er fjernet. Rist baconen helt mørk og lad derefter dryppe af på et stykke køkkenrulle el. lign. eller sigt fedtet fra. Bland salat sammen og pynt evt. med lidt af baconen.

QR kode til mobil