Marcipankonfekt

Marcipankonfekt

Ingredienser


500 g marcipan
500 g flour melis
1 spsk. pastouriseret æggehvide
ca. 1 tsk. romessens
ca. 1 spsk mandelessens.

Fremgang

Kom først al marcipan i en skål. Tilsæt herefter æggehvide, romessens og mandelessens. Giv dig nu til at ælde marcipanen mens du kommer flourmelis i. Ungå at stoppe det hele i på én gang, det giver bare sådan et gris. Når al flourmelis er ældet ind i marcipanen, er den klar til at forme, fylde nougat i, overtrække med chokolade, eller hvad man nu lige har lyst til ;)Jeg har eksempelvis lavet juleslik her. Da havde jeg endnu ikke marcipan opskriften, og det blev gjort hos far. Marcipanen var derfor meget fedtet, hvilket er grunden til, at jeg har rullet kuglerne i flourmelis til sidst. Før det har jeg taget en lille klump blød nugat, og pakket ind i en klump marcipan - og trillet til en kugle. Jeg har valgt til sidst at bruge en kødpind til at tegne en smiley på kuglerne - og de er da kære :3

QR kode til mobil