Skinkepasta

Skinkepasta

Ingredienser

4 portioner
150 g. skinke i strimler
150 g. bacon i tern
1 dl. tomat purré
2 dl. fløde
1 løg
50 g. margarine
1 spsk. mel
1 glas champignon med væde
1 pakke revet ost
Salt, peber og origano
400 g. pasta

Fremgang

Start med at sætte pasten til at koge - husk at kom ca. 1 tsk salt ved. Det skal stå i ca. 10 min.Snit løget i småstykker. Varm en gryde op og smelt margarinen. Svits løgnene til de er en smugle brune. Kom så melet i og rør godt - pas meget på det ikke brænder på! Kom derefter champignon med væde og tomatpurré i. Hæld til sidst fløden i lidt efter lidt, mens du rører. Lad det komme op at koge (så det lige bobler), og smag så til med salt, peber og origani.Find nu et ildfast fad. Kom først pasta i, derefter skinken, så sovsen, dernæst osten og tilsidst baconternene.Sæt nu fadet i midten af oven (forvarmet til 200 grader). Den skal stå i oven i ca. 30 min.

QR kode til mobil