Sponsorering og anbefalinger

Jeg samarbejder gerne med virksomheder. Jeg har tidligere omtalt, testet eller anbefalt følgende produkter:Anbefalinger

Ærlig

Jeg er ærlig og giver kun anbefalinger jeg kan stå inde for. Jeg kan dog ikke udelukke et mere positivt udgangspunkt for gaver, hvad enten fra familie, venner, bekendte eller sponsoreret. Hvem bliver ikke glad for gaver?

Positiv

Jeg forsøger hovedsageligt at blogge om mine gode oplevelser ... omend krydret med lidt brok og pyller Jeg søger så vidt muligt at have et positivt udgangspunkt og skriver ikke om ethvert unsiprerende eller skuffende produkt eller oplevelse.

Ordentlig

Jeg giver mig tid til at teste, for at have et ordentligt udgangspunkt.

Indlæg med sponsorering

Øverst

For at overholde god skik og retningslinjer for sponsorering på blogs og sociale medier er mine sponsorerede indlæg i overskriften markeret med {Sponsored} eller {Sponsoreret}.

Nogle gange dertil en kort linje øverst, som fx Indeholder sponsoreret produkt eller Indeholder et gammelt sponsoreret produkt

I bunden

I bunden af indlægget vil der desuden være en mere fyldestgørende beskrivelse af hvordan samarbejdet præcist er skruet sammen: Hvad er sponsoreret? Var produktet helt gratis, købt via sponsoreret gavekort eller købt med rabat? Hvem har sponsoreret produktet og i hvad forbindelse?

Bloggen har ikke haft sponsorering/samarbejde i form af andet end sponsorerede/gratis produkter.

Eksempel:
Sponsoreret
Produktet XXX i dette indlæg er sponsoreret af VIRKSOMHED i forbindelse med BLOGGER-EVENT. Indlægget er ikke lavet efter aftale og heller ikke betalt/sponsoreret på anden vis.

Gammelt spons

Indlæg med produkter som tidligere er sponsoreret og omtalt, og som ikke omtales efter aftale, vil ikke i overskriften indeholde {markering} men vil stadig omtales på første linje og indeholde disclamer i bunden.

Der er desværre ingen tydelige retningslinjer på dette område, som efterfølgenden giver mig normalvis ejerskab af produktet og dette vil derfor være min fremgang for at sikre læsere gennemsigtighed og klarhed.